WhatsApp: SECRETUL Important, cum va BLOCA Accesul Oamenilor

WhatsApp are dezvaluit un foarte important secret pentru oamenii din intreaga lume, iata de ce va fi blocat accesul la aplicatia de mesagerie pe telefoane.

WhatsApp restrictionare

WhatsApp are dezvaluit un secret incredibil de mare care va ridica foarte multe semne de intrebare cu privire la viitorul aplicatiei de mesagerie, asta in conditiile in care oamenii inca au multe reticente cu privire la platforma. V-am spus aseara ca WhatsApp pregatest eo schimbare foarte mare pentru oamenii din intreaga lume, aceasta fiind gandita pentru a ii permite platformei de mesagerie sa ne trimita mesaje direct in aplicatie, ceva fara precedent pentru ea.

WhatsApp nu se limiteaza doar la atat, iar asta deoarece compania din spatele aplicatiei de mesagerie a decis sa oblige oamenii sa accepte noii termeni si conditii de utilizare ai aplicatiei sale, altfel nu vor putea folosi aplicatia. WhatsApp va bloca accesul utilizatorilor la aplicatia sa daca acestia nu accepta noii termeni si conditii de utilizare pe care aplicatia ii impune in mod obligatoriu incepand cu prima parte a anului 2021, si asta va suparafa foarte multe persoane.

WhatsApp: SECRETUL Important, cum va BLOCA Accesul Oamenilor

WhatsApp restrictionare aplicatie

WhatsApp va avea in curand un meniu precum cel de mai sus, prin care vom fi notificati in legatura cu modificarea termenilor si conditiilor de utilizare ai aplicatiei, si vom fi obligati sa ii acceptam pentru a o folosi in continuare. Cata lume ar putea avea accesul restrictionat la WhatsApp din cauza acestor noi termeni si conditii e greu de spus, insa din moment ce aplicatia va avea aceasta modificare impusa, e clar ca schimbarile sunt unele foarte importante.

WhatsApp nu a vorbit deocamdata despreaceasta foarte mare schimbare pe care o face pentru utilizatorii din intreaga lume, si nici despre blocarea accesului la conturi, asa ca deocamdata nu stim nimic oficial. E totusi foarte posibil ca WhatsApp sa ofere primele informatii in viitorul foarte apropiat, insa pana atunci foarte multa lume va ramane cu si mai multe semne de intrebare vis-a-vis de planurile reale pe care le are compania americana pentru noi.

WhatsApp nu are deocamdata gasita in aplicatie vreo data de la care schimbarile acestea vor fi impuse, asa ca ramane doar sa asteptam si sa vedem de cand va deveni totul disponibil in mod oficial.