iPhone 12 Pro: Probleme URIASE cu Autonomia Bateriei

iPhone 12 Pro Probleme Autonomia Bateriei

iPhone 12 Pro a fost lansat chiar recent de catre compania Apple pentru clientii din intreaga lume, si deja incep sa apara primele plangeri in legatura cu autonomia bateriei pe care o ofera dispozitivul celor din Cupertino pentru noi toti.

iPhone 12 Pro are o problema in iOS 14 care genereaza un consum excesiv de baterie chiar si cand toate aplicatiile sunt inchise din fundal, iar utilizatorul nu face nimic special pe telefonul sau, aceasta fiind o problema foarte serioasa pentru utilizatori.

iPhone 12 Pro vine cu o baterie de capacitate mai mica decat cea din iPhone 11 Pro, si cu un procesor care administreaza mai bine energia din baterie, insa chiar si asa, iata ca a aparut aceasta problema care frustreaza destul de multa lume in acest moment.

iPhone 12 Pro Probleme Autonomia Bateriei telefoane

“Cu toate acestea, observ că iPhone 12 Pro se scurge când este inactiv, cu aproape nicio activitate de fundal, la o rată de 4%, ceea ce este mult mai rapid decât iPhone-ul meu anterior 11 și, sincer să fiu, o scurgere inactiv mai rapidă decât îmi amintesc de fapt de la un nou iPhone. Primul instinct a fost de a dezactiva datele mobile pentru a vedea dacă a fost un lucru 5G, dar de fapt nu văd nicio diferență reală față de a face asta (ceea ce are sens deoarece am fost pe Wifi 98% din timp de când am primit-o).

Am vorbit cu asistența Apple astăzi și au efectuat diagnostice spunând că totul verifică. Îmi imaginez ce înseamnă acest lucru este că există o problemă de software care determină scurgerea bateriei – sperăm că o vor rezolva în curând. 100% nu este normal ca toate aplicațiile să fie închise, actualizarea aplicației de fundal dezactivată, Bluetooth dezactivat și pierderea cu 40% a încărcării peste noapte. Pentru a ilustra aici, vizualizarea bateriei mele peste noapte.”