Kaufland: Anunt INCREDIBIL, e GRATUIT doar AZI pentru Romani

Kaufland ii surprinde in aceasta dimineata pe toti romanii din toata tara, iata ce anunt de ultima ora a facut, si ce este oferit gratuit chiar acum.

Kaufland magie

Kaufland a anuntat dis-de-dimineata o veste incredibila pentru toti clientii sai din toata Romania, si e vorba despre ceva ce ofera gratuit exclusiv astazi, astfel ca trebuie sa profiti in urmatoarele ore de decizie. Mai exact, ca parte a calendarului cu cadouri de Craciun, cei de la Kaufland au decis sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea, exclusiv astazi, de a castiga vouchere de cumparaturi pentru 6 luni de zile, daca ghicesc cuvantul zilei.

Kaufland face si anul acesta un calendar special cu cadouri pentru clientii din toata Romania, si le cere romanilor sa ghiceasca zilnic cate un “cuvant magic” pentru a avea sansa de a primi surprizele gratuite oferite de magazin. Cei de la Kaufland nu spun si ce valoare au voucherele de cumparaturi pentru cele 6 luni de zile, dar mai mult ca sigur va fi ceva de care sa se poata bucura clientii care vor castiga acest premiu foarte interesant.

Kaufland: Anunt INCREDIBIL, e GRATUIT doar AZI pentru Romani

Kaufland le ofera romanilor inclusiv indicii pentru a ghici cuvantul magic al zilei, insa nu pe Facebook, ci pe contul de pe reteaua de socializare Instagram, astfel ca va trebui sa va uitati cu atentie acolo. Vorbim despre cate un premiu foarte interesant oferit in fiecare zi de catre cei de la Kaufland pentru romanii care sunt dornici sa profit de tot, si dupa cum puteti vedea, nu prea exista motive sa nu incercati sa ghiciti cuvantul zilei.

Kaufland a gandit acest concurs pentru a-l desfasura pana in ziua de Craciun, astfel ca mai aveti inca fix trei saptamani de zile in care sa incercati sa va bucurati de promotiile care sunt disponibile. Cei de la Kaufland incearca sa le ofere romanilor din toata tara doar cele mai bune motive pentru a isi face cumparaturile in magazinele sale, iar acest concurs special vine ca o veste grozava pentru cei care isi doresc gratuitati pe masura.

Kaufland anunta in fiecare zi,dimineata, promotiile acestea, asa ca stiti cand anume urmeaza sa vedeti ceea ce a anuntat nou magazinul, si ce puteti primi fara sa platiti.