LUNA: INCREDIBIL Anunt UIMITOR care Parea Complet IMPOSIBIL

LUNA este in centrul unui anunt incredibil facut in mod oficial, iata realizarea care parea complet imposibila, si ce importanta are pentru omenire.

LUNA dublura

LUNA este din nou in centrul unui anunt uimitor care parea complet imposibil, iar asta in conditiile in care intreaga omenire astepta cu foarte mare interes ceva ce nu s-a mai intamplat de multa vreme, si nu parea sa se mai intample curand. Mai exact, chinezii au reusit sa aselenizeze zilele trecute cu un modul lunar special care urmeaza sa aduca de pe corpul cosmic o serie de probe care vor fi analizate pe Pamant de catre cercetatorii agentiei spatiale chinezesti.

LUNA este explorata de catre chinezi de ceva vreme cu un alt modul lunar, care a trimis pe Pamant o serie de imagini in premiera de pe “partea intunecata” a corpului cosmic, dar acum vorbim despre o alta realizare majora. Puteti vedea mai jos o inregistrare a momentului in care nava spatiala a chinezilor aselenizeaza, acesta fiind un moment special pentru intreaga omenire in conditiile in care foarte rar vedem lucruri de acest gen in legatura cu luna.

LUNA: INCREDIBIL Anunt UIMITOR care Parea Complet IMPOSIBIL

LUNA nu a mai avut de ceva vreme aduse pe Pamant probe de sol de catre vreo agentie spatiala, astfel ca tot ceea ce vedem acum este o realizare impresionanta, care ne arata cat de importanta e misiunea chinezilor. Voribm despre un sistem complex, cu un modul trimis pe luna pentru a aduna probe, si a le lansa in orbita corpului cosmic, de unde vor fi preluate de o alta nava care orbiteaza satelitul Pamantului, si ea le va aduce pe Pamant.

LUNA are in acest mod aduse pe Pamant probe de sol printr-o metoda inovatoare pe care agentia spatiala chinezeasca o foloseste, si care cel mai probabil va mai fi folosita in viitor de catre alte agentii spatiale. Asta ne va oferi posibilitatea de a afla si mai multe in legatura cu luna pe masura ce datele culese de catre oamenii de stiinta sunt analizate, totul fiind de o foarte mare importanta pentru toata omenirea in momentul de fata, dupa cum unii deja stiti.

LUNA va mai fi explorata de catre alte agentii spatiale in viitor, insa ramane de vazut ce anume vor mai putea descoperi acestea, si ce anume vor mai putea aduce pe Pamant pentru analiza.