DACIA Duster 3: Compromisul IMPORTANT pentru Noile Masini

DACIA Duster 3 va fi lansata cu un compromis extrem de important, noile masini urmand a avea o schimbare serioasa pe care nu multi o asteptau.

DACIA Duster 3 compromitere

DACIA Duster 3 urmeaza sa fie lansata cu un foarte important compromis pe care vor trebui sa il faca atat producatorul care dezvolta masina, cat si clientii care vor cumpara noile modele de automobile dupa ce vor fi lansate in mod oficial. Mai exact, v-am spus acum vreo 2 saptamani ca DACIA Duster 3 nu ar urma sa fie lansata intr-o versiune care are tractiune integrala, 4×4, iar asta deoarece platforma CMF-B, pe care e facuta, nu e gandita pentru asa ceva.

DACIA Duster 3 ar urma sa vina doar cu tractiune pentru rotile din fata, ceva ce este oferit si in momentul de fata, insa ceva ce ar urma sa devina singura optiune pentru modelele care vor fi lansate in 2023, sau 2024. Avand in vedere ca modelele Logan 3 au fost lansate fara o versiune diesel, nu e exclus ca DACIA Duster 3 sa fie lansata nu doar fara tractiune integrala, ci si fara vreo versiune diesel, iar asta mai mult ca sigur va supara foarte multa lume.

DACIA Duster 3: Compromisul IMPORTANT pentru Noile Masini

DACIA Duster 3 nu va fi lansata fara tractiune integrala doar pentru ca platforma CMF-B nu a fost gandita pentru asa ceva, ci si pentru ca asta ar ajuta Renault sa reduca emisiile de carbon intr-o masura foarte mare. Este cunoscut faptul ca masinile 4×4 au emisii de carbon mai mari decat cele ale masinilor cu tractiune pe doar doua roti, iar in cazul DACIA Duster 3 s-ar face aceasta modificare si pentru a reduce intr-o buna masura emisiile de carbon.

DACIA Duster 3 este gandita ca o masina care sa fie cat se poate de versatila pentru clientii care vor dori sa o cumpere, insa eliminarea tractiunii integrale va fi o decizie pe care multi o vor vedea ca una proasta. Desigur ca in final acest lucru va conta mai putin pentru producatorul roman, astfel ca DACIA Duster 3 va veni cu schimbarile necesare pentru ca brand-ul sa obtina o combinatie intre vanzari bune si profit pe masura asteptarilor.

DACIA Duster 3 va fi lansata in 2023, sau 2024, dar in reprezentante ar putea ajunge la cateva luni bune mai tarziu in comparatie cu momentul in care va fi prezentata de catre producatorul roman.