Nelu Tataru: Sarbatorile de Iarna vor fi asa cum le Pragatim Noi

Nelu Tataru sarbatori iarna pregatiri

Nelu Tataru spune ca felul in care romanii vor trata pandemia de Coronavirus va determina intr-o foarte mare masura felul in care se vor desfasura si sarbatorile de iarna, astfel ca daca nu avem grija, atunci nici sarbatorile de iarna nu vor fi pe masura asteptarilor.

Nelu Tataru spune deasemenea ca oamenii trebuie sa respecte regulile impuse de catre autoritati in diverse autoritati pentru a se putea bucura de sarbatori in liniste, adica fix ceea ce isi doreste toata lumea in momentul de fata pentru Craciun si Anul Nou.

“Sărbătorile de iarnă vor fi cum le vom pregăti noi. În momentul în care vom respecta niște reguli și vom avea o scădere a trasmiterii în comunitate și, efectiv, o scădere a numărului de cazuri noi, vom avea și niște relaxări. Dar, repet, acestea vor veni în condițiile în care vom avea o reducere a numărului de cazuri.

Deci să ne așteptăm la localități care vor respecta și vor avea un indice mic, nu vor avea restricții suplimentare. Celelalte care vor crește ca număr cred că vor avea restricții suplimentare.”