MEGA IMAGE: Anuntul IMPORTANT pentru TOTI Clientii Romani

MEGA IMAGE are un anunt important pentru toti clientii din toata Romania, iata ce a decis sa faca, si ce primesti gratuit daca ii cumperi produsele.

MEGA IMAGE maestri

MEGA IMAGE are astazi un foarte important anunt pentru toti clientii din Romania care sunt dornici sa cumpere produse din oricare dintre magazinele sale, lantul sau de supermarket-uri intinzandu-se in toata tara. CEi de la MEGA IMAGE au emis un anunt important prin care le readuc aminte clientilor din toata tara despre faptul ca daca isi fac cumparaturile din magazinele sale, pot beneficia de sansa de a castiga vouchere valorice.

MEGA IMAGE are acest concurs deschis doar pentru clientii din Romania care platesc folosind carduri Mastercard, lantul de supermarket-uri punand la bataie 100 de vouchere in valoare de 400 de LEI fiecare in acest moment. Clientii romani trebuie sa faca acum cumparaturi din oricare dintre magazinele MEGA IMAGE din Romania, cu valoare consistenta, iar asa vor fi in mod automat inscrisi pentru a castiga oricare dintre cele 100 de vouchere.

MEGA IMAGE: Anuntul IMPORTANT pentru TOTI Clientii Romani

MEGA IMAGE ofera si un premiu principal mult mai consistent decat voucherele de cumparaturi, mai exact, clientii au sansa de a castiga o amenajare interioara pentru propria casa, aparent oricat de mare ar fi. Acesta este premiul pe care toata lumea il asteapta in momentul de fata, iar MEGA IMAGE va inregistra cu siguranta foarte mare interes din partea multor romani dupa ce toata lumea va afla despre ceea ce primeste fara plata.

MEGA IMAGE surprinde cu acest gest, asa cum este si normal, lantul de supermarket-uri dorind sa aduca doar bucurie pentru romanii din toata tara, iar premiile de acest gen sunt cu siguranta un motiv pentru romani de a-si face cumparaturiel in magazinele sale. MEGA IMAGE stie asta, si de aceea vine cu surprize atat de bune pentru toata lumea, si asta e vestea grozava de care se poate bucura toata lumea acum.

MEGA IMAGE desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca sunteti dornici sa profitati de tot, ar fi bine sa o faceti inainte ca acest concurs sa fie inchis.