ING Bank: ATENTIE la Problema de ULTIMA ORA pentru Clienti

ING Bank a recunoscut in mod oficial o foarte importanta problema de ultima ora care afecteaza clientii din Romania, iata ce se intampla, ce trebuie sa stii.

ING Bank solicitari

ING Bank a recunoscut o problema de ultima ora cu care se confrunta mai multi dintre clientii sai din toata Romania, o problema despre care ar trebui sa stii chiar acum, pentru ca poti fi in mod direct afectat de ceea ce se intampla. ING Bank a recunoscut ieri faptul ca unii dintre clienti au probleme in a se autentifica in HomeBank folosind un cod trimis prin SMS, iar problema persista in continuare, din pacate, ceea ce a cam suparat multi clienti.

ING Bank are probleme si cu SMS-urile trimise pentru confirmarea platilor, aceeasi situatie fiind raportata de catre unii dintre clientii din Romania, ei ramanand fara posibilitatea de a face plati catre oricine in acest moment. In cazul unor clienti problema persista de cateva zile, cei de la ING Bank nereusind sa o rezolve, iar pentru altii se pare ca ea devine mai rea, insa banca spune ca lucreaza pentru a remedia problemele care au aparut.

ING Bank: ATENTIE la Problema de ULTIMA ORA pentru Clienti

ING Bank nu ofera vreun indiciu cu privire la momentul in care situatia ar putea reveni la normal pentru clientii sai, sau daca problema e legata de vreun furnizor de servicii, mai exact cel care trimite SMS-urile in numele bancii. ING Bank nu spune nici daca problemele au legatura cu anumiti operatori de telecomunicatii, sau nu conteaza de la cine are servicii vreun client care nu mai primeste vreun SMS pentru a se loga in HomeBank.

ING Bank nu are foarte des probleme de acest gen cu serviciile sale, dar si cand apar, ele par sa fie si destul de greu de rezolvat, ceea ce mai mult ca sigur nu bucura foarte multa lume in momentul de fata. ING Bank stie foarte bine ca trebuie sa rezolve cat poate de repede aceasta situatie, dar din moment ce inca nu a reusit sa faca acest lucru, atunci cel mai probabil vorbim despre o problema mult mai dificila decat pare la o prima vedere.

ING Bank trimite prin SMS coduri pentru o varietate de actiuni pe care le fac clientii in platforma sa, astfel ca problemele de acest gen fac in mare parte imposibila administrarea conturilor, efectuarea de plati, si nu numai.