Raed Arafat: avertisment cu privire la alegerile parlamentare

Raed Arafat avertisment alegerile parlamentare

Raed Arafat face un avertisment foarte important cu privire la alegerile parlamentare care vor fi organizate in acest weekend, ele fiind extrem de importante pentru viitorul tarii noastre, dar totul numai in baza respectarii regulilor de protectie.

Raed Arafat spune ca daca romanii nu vor respecta regulile de protectie, si daca vor exista intruniri de oameni in numar mare, e foarte clar ca numarul de infectari va fi unul ridicat in urma alegerilor parlamentare, ceea ce va genera probleme serioase de Craciun.

“Nu ar trebui să mai vedem întruniri de sute de persoane, ca la locale. Dacă se respectă regulile în interiorul secțiilor de vot, în așteptare la intrare în secția de vot, în deplasare spre secția de vot și dacă oamenii respectă aceste reguli și înțeleg că măsurile de relaxare, în sensul că pot să se miște fără să aibă hârtia pe propria răspundere. Astea sunt venite ca să faciliteze procesul de vot și nu alte activități.

Nu văd un risc suplimentar, decât că vor fi oameni care vor merge la vot și vor respecta regulile de distanțare și regulile de dezinfecție și absolut toate aspectele de igienă. Lucrul care nu ar trebui să îl vedem este că după finalizarea votului și după anunțarea rezultatelor să nu mai apară din nou întruniri cum au apărut la alegerile locale și cum am văzut în mai multe locuri.”