Windows 10: Schimbarea FUNDAMENTALA Anuntata de Microsoft

Windows 10 are parte de o schimbare fundamentala anuntata pentru utilizatorii din intreaga lume de catre Microsoft, iata ce va fi oferit pentru toti.

Windows 10 experienta

Windows 10 are parte de o schimbare fundamentala anuntata de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din intreaga lume, una care vine ca o veste extrem de buna de care se vor putea bucura foarte multi dintre utilizatori. Mai exact, pentru Windows 10 cei de la Microsoft au anuntat ceva ce se numeste Experience Feature Pack, adica un nou program prin care vrea sa ofere mai multe noutati importante anual prin actualizarile pe care le lasneaza.

Windows 10 are aceasta functionalitate lansata acum in versiune beta pentru utilizatorii care testeaza versiunile nelansate ale sistemului de operare, urmand ca ea sa fie oferita si in versiune oficiala undeva in viitorul nu foarte indepartat. Cei care au instalat primul Experience Feature Pack au descoperit cateva schimbari nu foarte mari pentru Windows 10, insa pe viitor compania americana promite sa ofere mult mai multe noutati majore pentru noi toti.

Windows 10: Schimbarea FUNDAMENTALA Anuntata de Microsoft

Windows 10 experienta pachet

Windows 10 vrea sa ofere prin Experience Feature Pack noutati care pana acum erau oferite de 2 ori pe an cu actualizari majore pentru sistemul de operare, dar iata ca lucrurile se schimba in bine, mult mai rapid. Cei de la Microsoft vor putea lansa actualizari majore pentru diverse aplicatii ale Windows 10, dar si pentru alte functii, fara a mai actualiza tot sistemul de operare in intregul proces, ceea ce ar trebui sa ne aduca mai multe noutati majore, mai rapid, in calculatoare.

Windows 10 a avut zvonita aceasta functionalitate noua inca de prin vara, in iunie, si unii au primit inca de pe atunci acces la functionalitate, dar acum totul devine cat se poate de oficial pentru utilizatorii din toata lumea. Microsoft surprinde foarte mult cu decizia de a lansa aceasta functionalitate majora pentru Windows 10, si e bine ca ea vine intr-un final, pentru ca va ajuta foarte multa lume.

Windows 10 are parte de aceasta functionalitate foarte importanta pentru a ne ajuta pe noi sa avem parte de o experienta mult mai buna in folosirea sistemului de operare, ceva ce pe termen lung va fi pe deplin apreciat.