DACIA Logan 3: Dotarile Noi care vor DEZAMAGI Multi Clienti

DACIA Logan 3 are dezvaluite cateva dintre dotarile noi, si unii dintre clienti vor fi dezamagiti de deciziile luate pentru masinile lansate acum.

DACIA Logan 3 echipari

DACIA Logan 3 a avut zilele acestea dezvaluite preturile finale de vanzare la care masinile vor ajunge in reprezentante, dar si dotarlile pe care producatorul roman le va oferi pentru fiecare in parte, si exista unele mici probleme. DACIA Logan 3 va avea o serie de dotari disponibile doar pentru anumite modele, in timp ce pe celelalte nu vor fi oferite, ceea ce va dezamagi cu siguranta foarte multa lume care este interesata de noile modele de masini.

DACIA Logan 3 va avea un volan reglabil pe inaltime si adancime, insa numai in cazul modelului Comfort, care este si mai scump decat celelalte deci va avea aceasta optiune disponibila, in timp ce restul modelelor au reglare doar pe inaltime. In aceeasi idee, geamurile electrice cu impuls la sofer sunt disponibile doar pe modelul de top, in timp ce in cazul celorlalte modele nu va exista o asemenea optiune oferita de catre producatorul de la Mioveni.

DACIA Logan 3: Dotarile Noi care vor DEZAMAGI Multi Clienti

DACIA Logan 3 va veni si cu oglinzi laterale reglabile electric, si cu functie de dejivrare, insa desigur ca doar modelul Comfort le va avea disponibile, in restul versiunile fiind oglinzi manuale care nu se dezgheata singure. Daca erati interesati de niste senzori de ploaie, ei bine in modelele standard ale DACIA Logan 3 ei nu exista, doar in modelul de top urmand a fi disponibili, astfel ca doar acei clienti se vor bucura de stergerea automata a geamurilor cand ploua.

DACIA Logan 3 are in continuare geamuri actionate manual pentru usile din spate, pentru toate modelele, astfel ca aici nu s-a ajuns inca in aul 2020 din punct de vedere al dotarilor esentiale pentru un automobil. Nici Media Display-ul nu va fi oferit pe toate modelele DACIA Logan 3, ci doar pe cel Comfort, astfel ca doar unii dintre clienti se vor putea bucura de ceea ce ofera acesta, asa cum se intampla totusi si la multi alti producatori de masini.

DACIA Logan 3 vine cu multe dotari interesante, dar pentru a le vedea pe toate va trebui sa intrati in configuratorul online al producatorului, si sa verificati cu mare atentie tot ceea ce este listat acolo.