Google Chrome: IMPORTANTA Schimbare catre MILIOANE de Oameni

Google Chrome are o foarte importanta schimbare facuta pentru milioane de oameni de pe intreaga planeta, iata ce se modifica pentru toata lumea.

Google Chrome intunecare

Google Chrome are o noua, si foarte importanta schimbare, facuta pentru binele a milioane de oameni de pe intreaga planeta, si ea vine ca o surpriza extrem de buna de care ne vom putea bucura cu totii. Mai exact, inginerii celor de la Google lucreaza in continuare la imbunatatirea majora a dark mode pentru Google Chrome, astfel ca noi modificari extrem de interesante au fost implementate in cea mai recenta versiune Canary a sistemului de opere.

Google Chrome are in imaginea de mai jos prezentate diferentele dintre actuala versiune, si cea care urmeaza sa fie oferita de catre Google pentru utilizatorii din intreaga lume, si va puteti da seama ce se va schimba. Cei de la Google vor sa modifice elementele de interfata din Google Chrome, dar si unele din website-urile care nu au dark mode implementat, astfel incat tema intunecata sa fie aplicata cat mai bine pentru toata lumea la accesare.

Google Chrome: IMPORTANTA Schimbare catre MILIOANE de Oameni

Google Chrome intunecare tema

Google Chrome a avut pana acum implementat un dark mode partial pentru interfata, iar asta chiar daca Google a decis sa respecte si setarile de sistem din Windows 10, sau macOS, in final noul dark mode nu a fost integrat total. Incepand cu versiunea care va include aceste modificari, Google Chrome va avea o interfata care va fi 100% compatibila cu temele intunecate pe care utilizatorii le activeaza, sau nu, pentru folosire in calculatoarele lor acum.

Google Chrome integreaza aceste elemente de interfata pentru aproape toate website-urile de pe internet, chiar si YouTube, acolo unde inclusiv in acest moment nu functioneaza tema intunecata, dar asta se va schimba. Google Chrome va deveni un browser care respecta in totalitate temele intunecate activate de catre utilizatori pe calculatoarele lor, si asta e o veste grozava, mai ales ca acum foarte multe aplicatii si browsere au integrate asemenea modificari pentru toata lumea.

Google Chrome va avea acesta versiune speciala cu dark mode lansata in momentul in care va fi 100% pregatita pentru a fi oferita, insa nu se stie momentan 100% sigur cand se va intampla acest lucru.