LIDL Romania: URIAS Anunt cu Surprize GROZAVE pentru Clienti

LIDL Romania are un anunt urias astazi cu o serie de surprize grozave pentru toti clientii din toata tara, iata ce ofera chiar acum in toate magazinele.

0

LIDL Romania iot

LIDL Romania are un urias anunt cu o serie de surprize grozave pentru clientii din toata Romania, unele dintre cele mai interesante fiind dezvaluite de catre magazinul online, si vorbim despre noutati foarte interesante in magazinele sale. Saptamana urmatoare cei de la LIDL Romania vor avea pentru clientii din toata tara o serie de produse pentru casele inteligente care ar putea interesa extrem de multa lume, ele permitand automatizarea multor lucruri.

LIDL Romania va avea gadget-uri inteligente de diverse tipuri disponibile pentru clientii din Romania, de la becuri inteligente, si pana la prize inteligente, astfel incat veti putea controla de pe telefoane cam toata casa. LIDL Romania pune la vanzare produsele inteligente ale celor de la Zigbee, un producator nu foarte cunoscut in lumea celor care fabrica gadget-uri inteligente, insa e posibil s aveti totusi parte de o expreienta suficient de buna daca le alegeti.

LIDL Romania: URIAS Anunt cu Surprize GROZAVE pentru Clienti

LIDL Romania iot smart home

LIDL Romania are si o aplicatie speciala disponibila pentru controlarea acestor gadget-uri inteligente ale celor de la Zigbee, ea avand denumirea Lidl Home, deci cel mai probabil nu exista integrare HomeKit, sau Google Home. Chiar si asa, aplicatia LIDL Home a celor de la LIDL Romania ar trebui sa va permita sa controlati aceste gadget-uri inteligente suficient de bine pentru a beneficia de toate functiile pe care ele le-au avut gandite pentru clientii din toata lumea de catre cei de la Zigbee.

LIDL Romania permite folosirea gadget-urilor sale inteligente doar cu un gateway care trebuie deasemenea cumparat impreuna cu restul, insa acesta nu are un pret chiar atat de mare, spre deosebire de alte dispozitive similare. Nici celelalte gadget-uri inteligente pe care LIDL Romania le are in momentul de fata la vanzare nu au preturi chiar atat de mari precum v-ati imagina, asa ca va puteti face casa mult mai inteligenta fara a cheltui o avere.

LIDL Romania are toate aceste produse disponibile pentru o perioada limitata de timp in magazinele sale, dar si in stocuri limitate, asa ca trebuie sa profitati de tot cat este disponibil, inainte sa dispara in totalitate.