WhatsApp: TRUCUL care Rezolva o PROBLEMA foarte Enervanta

WhatsApp are un truc extrem de util care rezolva o problema foarte enervanta pentru sutele de milioane de utilizatori de telefoane din toata lumea.

WhatsApp util

WhatsApp are peste 2 miliarde de utilizatori activi lunar in intreaga lume, o cifra cu adevarat impresionanta care o transforma in cea mai folosita aplicatie de mesagerie la nivel global, iar pentru ea exista si o varietate de functii. Printre ele se numara si unele care sunt cu adevarat enervante, insa pentru a le opri exista si diverse trucuri de care va puteti folosi, iar astazi vorbim despre un truc care se poate dovedi a fi util pentru foarte multa lume acum.

WhatsApp salveaza in mod automat pozele in telefoanele utilizatorilor, mai exact in libraria foto/video, iar asta separat de faptul ca genereaza consum de internet, ocupa si in mod inutil spatiu in telefoanele utilizatorilor. Pentru ca vorbim despre o problema care enerveaza foarte multa lume ce foloseste WhatsAppin momentul de fata, exista si o rezolvare de care oricine se poate folosi chiar acum pentru a elibera spatiu foarte util in propriul telefon mobil.

WhatsApp: TRUCUL care Rezolva o PROBLEMA foarte Enervanta

WhatsApp util dezactivare salvari

WhatsApp are in telefoanele iPhone o setare speciala disponibila in sectiunea pentru conversatii, aceasta permitand dezactivarea descarcarii automate a pozelor in telefoanele noastre in momentul in care le primim de la cineva. In cazul Android aveti mai jos prezentata setarea care trebuie dezactivata din aplicatia WhatsApp pentru a nu mai salva in mod automat pozele in telefoanele noastre, si asa va scutiti de spatiu ocupat fara rost de poze de care nu aveti nevoie.

WhatsApp util salvari android

WhatsApp ofera si optiuni pentru a dezactiva inclusiv descarcarea automata a pozelor, clipurilor video, sau a documentelor, insa de multe ori aceasta functie e utila pentru a avea acel continut vizibil imediat ce intrati in conversatie. Totusi, daca nu vreti ca asta sa se intample cand sunteti conectati la o retea celulara de date, exista optiunea de a face asta foarte rapid, asa ca nu trebuie sa va faceti prea multe griji in ceea ce priveste descarcarile automate prin WhatsApp.

WhatsApp ofera aceste optiuni deoarece oamenii au nevoie si de metode prin care sa opreasca descarcarile automate pentru unele tipuri de poze sau clipuri video, astfel incat sa nu consume inutil trafic de internet, sau spatiu din telefoane.