ING Bank: AVERTISMENT de ULTIMA ORA Emis pentru TOTI Romanii

ING Bank are un foarte important avertisment de ultima ora pentru toti clientii, si romanii, din toata tara, iata ce trebuie sa stii in acest moment.

ING Bank vina

ING Bank are un avertisment de ultima ora emis pentru toti romanii din toata tara, unul despre care ar trebui sa stii chiar acum pentru ca are menirea de a te ajuta daca-i folosesti serviciile. Mai exact, cei de la ING Bank ii avertizeaza pe romanii din toata tara in legatura cu mesajele care vin pe reteaua de socializare Facebook, prin email, sau pe oriunde altundeva, si care par “prea frumoase pentru a fi adevarate”, de cele mai multe ori fix acesta fiind situatia.

ING Bank spune ca daca primim propuneri de acest gen, ar trebui sa fim foarte suspiciosi in legatura cu ele, iar asta pentru ca e foarte posibil ca ele sa fie pur si simplu nimic mai mult decat foarte mari pacaleli. ING Bank spune ca de cele mai multe ori in spatele unor propuneri de acest gen se ascund afaceri ilegale, si poate chiar periculoase pentru viata celor care aleg sa se incurce cu ele, iar de acest avertisment trebuie sa stiti cu totii.

ING Bank: AVERTISMENT de ULTIMA ORA Emis pentru TOTI Romanii

ING Bank spune ca romanii care devin carausi de bani, sub orice forma, vor raspunde in fata legii pentru actiunile pe care le intreprind, ceea ce a spus si Politia Romana in repetate randuri pentru cetatenii din toata tara. In momentul de fata este o intreaga campanie menita sa-i convinga pe romani sa nu se implice in actiuni de acest gen, insa nu toata lumea intelege cat de periculos poate fi sa fii caraus de bani, ING Bank avand un avertisment similar acum cateva luni.

ING Bank le spune romanilor ca daca primesc vreodata vreo propunere de acest gen, ar trebui sa o ignore complet, si sa nu acceseze vreun link din vreun mesaj pe care il primesc impreuna cu vreo asemenea propunere. ING Bank le spune deasemenea romanilor sa nu-si ofere datele nimanui, indiferent cat “de incredere” pare persoana de la care vin informatiile, iar asta pentru ca pot avea datele furate fara sa isi dea seama, si fara a putea rezolva situatia.

ING Bank stie foarte bine cat romani sunt afectati de problemele acestea, astfel ca icnearca sa ajute pe toata lumea sa evite situatiile neplacute in care pierd bani pe care nu-i mai pot recupera, sau in care se poate intampla ceva mai grav.