Samsung GALAXY S21 Ultra: VIDEO, Imagini REALE cu Telefonul

Samsung GALAXY S21 Ultra este prezentat astazi intr-un clip video care ne arata imagini reale cu telefonul pe care compania Samsung il va lansa.

Samsung GALAXY S21 Ultra apare astazi intr-un clip video care spune ca ne prezinta imagini reale cu urmatorul model de telefon pe care compania coreeana il are pregatit pentru lansare, si puteti vedea la ce ne putem astepta. Samsung GALAXY S21 Ultra urmeaza sa aiba o camera foarte complexa multumita acestei imagini cu modulul pe care compania coreeana l-a pregatit, si avem parte de o surpriza extrem de interesanta din partea ei.

Samsung GALAXY S21 Ultra urmeaza sa aiba in continuare un senzor de imagine de 108 megapixeli integrat in camera principala, insa acesta ar trebui sa fie net superior celui care este implementat in actualele modele de telefoane. In ceea ce priveste senzorul ultra-wide vorbim in continuare despre un senzor de 12 megapixeli pentru Samsung GALAXY S21 Ultra, dar desigur cu un upgrade in comparatie cu ceea ce este oferit in seria actuala de telefoane.

Samsung GALAXY S21 Ultra: VIDEO, Imagini REALE cu Telefonul

Samsung GALAXY S21 Ultra urmeaza sa aiba doi senzori pentru zoom, unul telephoto de 3X, si unul de 10X, al doilea fiind cel care va permite surprinderea de imagini la foarte mare distanta. E posibil ca zoom-ul digital de 100X sa fie oferit cu el pentru Samsung GALAXY S21 Ultra, iar asta ar trebui sa imbunatateasca radical experienta de care au parte cei care vor face poze folosind telefoanele, surpriza fiind una extrem de interesanta.

Samsung GALAXY S21 Ultra va veni fara un senzor de imagine ToF, cei de la Samsung inlocuindu-l cu acel al doilea senzor pentru zoom optic, astfel ca in final telefoanele vor oferi efectele de adancime pentru poze prin software. Era de asteptat ca senzorii de imagine ToF sa dispara in totalitate din telefoane la un moment dat, iar Samsung GALAXY S21 Ultra ne arata iar cat de hotarata este compania Samsung sa renunte la aceasta tehnologie veche.

Samsung GALAXY S21 Ultra va fi prezentat undeva la inceputul anului viitor, in ianuarie, sau cel tarziu in februarie, deocamdata nefiind clare planurile Samsung vis-a-vis de situatia aceasta privind lansarea.