Flanco: EXTRA REDUCERILE Mari la TOATE Produsele din Romania

Flanco extra

Flanco sarbatoreste 26 de ani de existenta in aceasta perioada, si o face in “mare stil”, adica are extra reduceri pentru o varietate de produse care sunt disponibile in momentul de fata in cadrul magazinului online in aceasta pagina, si veti avea de unde alege orice va doriti.

Flanco ofera extra reducere la toate produsele pe care le vinde in momentul de fata in cadrul magazinului sau online, deci va puteti bucura de ea indiferent de cumparaturi, extra reducerea fiind aplicata de catre magazin in momentul in care finalizat comanda, cu produsele in cos.

Flanco ofera totusi extra reducerile doar pentru comenzile care depasesc valoarea de 1500 de LEI, in aceast caz ea fiind de 5%, iar daca se depaseste 2500 de LEI, se dubleaza extra reducere, cu detalii disponibile in aceasta pagina pentru toti clientii interesati.

Flanco impune deasemenea si doar plata cu cardul pentru a beneficia de extra reducere, insa la sume atat de mari, de obicei oamenii platesc mai totdeauna cu cardul, si nu prea aleg sa faca plati cu sume atat de mari direct la curier, iar cei care nu fac plati cu cardul, nu se bucura de oferta.

Flanco are aceasta promotie disponibila pentru o perioada limitata de timp, astfel ca daca vreti sa profitati de ea, ar trebui sa o faceti cat inca mai sunt disponibile aceste promotii foarte interesante pentru toata lumea.