MEGA IMAGE: Foarte IMPORTANT Mesaj pentru Clientii Romani

MEGA IMAGE are un foarte important mesaj pentru toti clientii din toata Romania, iata ce a decis sa faca, si cat de mult conteaza pentru noi toti.

MEGA IMAGE personal

MEGA IMAGE este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din toata Romania, iar astazi are si un foarte important mesaj pentru toti cei care sunt dornici sa profite de ofertele grozave pe care le are. Cei de la MEGA IMAGE au lansat pentru romani un card special care se numeste cardul CONNECT, acesta putand fi activat in oricare dintre magazinele din Romania, si impreuna cu el se deschide o cu totul alta lume de posibilitati.

MEGA IMAGE ofera prin aceste carduri connect posibilitatea de a beneficia de o varietae de oferte personalizate pentru produsele care sunt oferite in cadrul magazinelor, si totul multumita ideii care sta in spatele acestui concept. MEGA IMAGE a lansat cardul CONNECT pentru a-i fideliza pe clientii din Romania, si a le oferi mai multe motive sa-i cumpere produsele, iar ceea ce vedem acum este o continuare a politicii bune de a-i bucura pe romani cu produse de top.

MEGA IMAGE: Foarte IMPORTANT Mesaj pentru Clientii Romani

MEGA IMAGE semnaleaza la rafturi produsele care se bucura de oferte personalizate in momentul de fata, si multumita cardului CONNECT poti cumpara mai ieftin multe dintre produsele pe care, poate, ti le doresti acum. Cardul CONNECT este o metoda foarte buna pentru a face economii serioase in timp, insa nu doar in magazinele fizice ale MEGA IMAGE, ci si in magazinul online, acolo unde poti comanda mancare cu livrare la domiciliu.

MEGA IMAGE limiteaza cumparaturile la orasele in care are si magazine fizice, astfel ca nu putem comanda produse chiar oriunde in Romania, insa chiar si asa, vorbim despre multe locatii in care se poate face asta. MEGA IMAGE are si in magazinul online marcaje speciale pentru cardul CONNECT, astfel ca oricine se poate uita cu atentie pentru a profita de ofertele speciale care sunt disponibile doar pentru cei care au acest gen de carduri activate.

MEGA IMAGE ofera in mod gratuit posibilitatea de a face un card CONNECT, insa trebuie sa cereti acesti lucru in oricare dintre magazinele in care mergeti pentru a va face cumparaturile in perioada urmatoare.