WhatsApp: IMPORTANTA Decizie Anuntata pentru MILIOANE de Oameni

WhatsApp are o foarte importanta decizie anuntata pentru milioane de oameni din intreaga lume, iata ce se intampla cu platforma de mesagerie acum.

WhatsApp necesitate

WhatsApp are anuntat de vreo saptamana o foarte importanta schimbare care vizeaza cele peste 2 miliarde de utilizatori din intreaga lume, ea venind ca o reala surpriza, deocamdata fiind doar testata de catre compania americana. Aceasta noua functie aduce pentru aplicatia WhatsApp un nou sistem care va facilita trimiterea de notificari globale pentru toata lumea, ceva ce pana in momentul de fata nu a fost posibil in cadrul aplicatiei de mesagerie.

WhatsApp vrea sa integreze totusi un sisrem cu care sa poata comunica direct cu utilizatorii sai prin intermediul aplicatiei, fara a fi nevoita sa publice mesaje pe diverse retele de socializare pentru a-si transmite mesajele importante. Noul sistem va permite afisarea de notificari direct in aplicatia WhatsApp pentru toti utilizatorii din intreaga lume, iar conform informatiilor descoperite in aplicatie, 8 februarie 2021 este data la care functionalitatea va fi lansata in mod oficial.

WhatsApp: IMPORTANTA Decizie Luata pentru MILIOANE de Oameni

WhatsApp nu ar fi gandit acest sistem pentru a trimite si mesaje promotionale pentru oamenii din intreaga lume, iar asta in ciuda faptului ca notificarile pot avea inclusiv link-uri integrate de catre platforma americana. Asta inseamna ca WhatsApp ar putea directiona lumea spre anumite website-uri in functie de mesajul pe care-l transmite, fie al sau, fie al unor companii terte, iar de aici au aparut si temerile ca de fapt acest sistem ar fi gandit pentru reclame, si nu pentru notificari importante.

WhatsApp a avut in prima parte a pandemiei de Coronavirus nevoie de un sistem de acest gen pentru a comunica cu oamenii, si a mai anula o parte dintre stirile false distribuite in platforma, dar acesta a lipsit total. Poate ca acum cei de la WhatsApp vor incerca sa mai reduca acest fenomen printr-un sistem care sa-i permita sa comunice mai usor cu toata lumea, chiar daca e vorba despre 2 miliarde de oameni, catre care nu e usor sa trimiti notificari.

WhatsApp ar putea amana lansarea acestei noi functii dupa data de 8 februarie 2021, daca ea nu va fi 100% pregatita, insa deocamdata nu este clar cum decurge procesul de dezvoltare pentru ea.