DIGI Romania: ATENTIE! Anunt de ULTIMA ORA pentru Clienti

DIGI Romania are o atentionare extrem de importanta facuta cu un anunt de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii din toata tara, iata ce trebuie sa stii.

DIGI Romania mecanism

DIGI Romania a publicat un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, si este vorba despre ceva ce ar trebui sa stii chiar acum pentru ca esti in mod direct vizat de ceea ce se intampla, in acest moment. Mai exact, va spuneam zilele trecute ca toti clientii DIGI Romania sunt in mod direct vizati de o atentionare facuta de catre Guvernul Romaniei, prin CERT-RO, in legatura cu o frauda online care are in centru imaginea companiei.

DIGI Romania confirma faptul ca acea campanie exista, si ca ea este facuta fara vreo implicare de-a sa, adica totul este doar o frauda masiva, si nimic mai mult, deci trebuie sa fiti extrem de vigilenti. Cei de la DIGI Romania au publicat inclusiv un material pe propriul website in care vorbesc despre aceasta problema extrem de serioasa, si le ofera clientilor cateva sfaturi foarte importante cu privire la ceea ce ar trebui sa faca in aceasta situatie.

DIGI Romania: ATENTIE! Anunt de ULTIMA ORA pentru Clienti

DIGI Romania le spune tuturor romanilor, in baza recomandarilor CERT-RO, ca atunci cand primesc mesaje cu privire la concursuri facute de catre companie, n-ar trebui sa acceseze in mod direct link-urile care vin in mesaje. In schimb, clientii ar trebui sa verifice website-ul DIGI Romania sau oricare dintre conturile companiei de pe diverse retele de socializare pentru a confirma faptul ca acel concurs este unul real, si nu o frauda, ca acum.

DIGI Romania spune deasemenea ca trebuie sa fim atenti la cat de corect este scris textul care promoveaza respectivul concurs, si ca nu trebuie sa oferim vreo data personala pe website-urile cu informatii frauduloase. In cazul in care se intampla asta, ar trebui sa raportam website-urile catre autoritati, sa ne schimbam parolele la conturi, PIN-urile cardurilor, si orice fel de alte informatii care pot fi schimbate, sau folosite impotriva noastra.

DIGI Romania incearca sa ii ajute pe toti romanii sa se protejeze de problemele de acest gen, insa realitatea este ca si noi trebuie sa fim foarte vigilenti pentru ca exista foarte multe fraude de acest gen in mediul online.