Vodafone: Vestea de ULTIMA ORA Pentru MILIOANE dintre Romani

Vodafone are o veste de ultima ora pentru milioane de romani din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moment, si cat de mult te ajuta.

Vodafone antivirale

Vodafone are o foarte importanta veste de ultima ora pentru milioane de romani din toata tara, una despre care ar trebui sa stii chiar in acest moment pentru ca iti poate fi de extrem de mare ajutor in aceasta perioada din an. Acum cateva luni cei de la Vodafone au lansat o aplicatie speciala numita DreamLab, aceasta fiind gandita pentru a contribui la cercetare prin folosirea puterii de procesare pe care o au telefoanele mobile ale oamenilor.

Vodafone spune ca numarul foarte mare de instalari inregistrate de catre aplicatie i-a ajutat pe cercetatorii de la Imperial College London sa descopere zeci de particule antivirale in alimentele pe care le consumam. Cei de la Vodafone spun ca acestea pot fi utile inclusiv in lupta impotriva Coronavirus, insa desigur doar intr-o masura limitata, pentru ca in cazul unei infectari, e foarte posibil sa fie nevoie de medicamente antivirale.

Vodafone: Vestea de ULTIMA ORA Pentru MILIOANE dintre Romani

Vodafone a reusit sa faca o aplicatie care sa aiba un nivel de utilizare atat de mare incat a ajuns sa fie folosita pe un numar foarte mare de dispozitive, si asta ajuta la evolutii majore in domeniul cercetarii. Ideea de a folosi sute de mii, sau milioane, de telefoane din toata lumea pentru a aduna puterea de procesare necesara pentru a face calcule complexe e ceva ce Vodafone a reusit sa faca cu foarte mare succes la invel international.

Vodafone a incercat sa convinga multi romani sa instaleze aceasta aplicatie in telefoanele proprii, a reusit intr-o anumita masura, insa mai are mult de lucru pana in momentul in careva dovedi adevarata ei utilitate. Chiar si simplele informatii cu privire la alimentele care pot ajuta in lupta impotriva Coronavirus nu ar fi suficiente pentru multi in ideea de a-i convinge sa isi instaleze aplicatia, dar poate ca in viitor aplicatiile de acest gen vor fi mult mai populare.

Vodafone stie cat de utila este cercetarea pentru a sustine stiinta, astfel ca e foarte posibil ca in viitorul apropiat sa vedem o promovare mult mai intensa pentru aplicatia aceasta, si multe altele.