DACIA Logan 3: Decizia IMPORTANTA care SURPRINDE Clientii

DACIA Logan 3 este in centrul unei decizii foarte importante care a luat prin surprindere foarte multi clienti, iata ce trebuie sa stii chiar acum.

DACIA Logan 3 scumpa

DACIA Logan 3 are dezvaluita o foarte importanta decizie care a fost luata pentru noile masini, si care surprinde unii dintre clienti, mai ales din cauza faptului ca asteptarile multora erau ca masinile sa fie ieftine “pana la capat”. Probabil stiti deja ca DACIA Logan 3 este o masina in care cei de la Renault au decis sa integreze o cutie de viteze CVT in locul celei automate vechi, aceasta fiind oferita in tandem cu una maunala, in functie de preferintele clientilor.

DACIA Logan 3 are disponibila intr-adevar o cutie CVT ca dotare, la fel ca si Sandero 3, insa aceasta nu e nici pe departe atat de accesibila, pretul sau de lista fiind de 1400 de euro, conform presei din Franta. Daca ar fi sa comparam acest pret cu cel total al DACIA Logan 3, am vorbi despre un procent foarte ridicat care e posibil sa ii forteze pe unii dintre clienti sa nu aleaga acest tip de cutie de viteze, si sa prefere in continuare cutiile manuale, dar ieftine.

DACIA Logan 3: Decizia IMPORTANTA care SURPRINDE Clientii

DACIA Logan 3 ofera o experienta complet noua de condus multumita acestei cutii automate CVT, insa la pretul de lista de 1400 de euro, e clar ca putina lume va alege sa cumpere aceasta dotare, ceea ce nu e tocmai o surpriza. E de asteptat ca doar unii sa aleaga sa plateasca 1400 de euro pentru cutia CVT pentru DACIA Logan 3, poate cei care iau masinile in rate, si esaloneaza platile pe o perioada mai lunga de timp, pentru a nu resimti diferenta mare.

DACIA Logan 3 are in aceasta cutie automata CVT cea mai scumpa dotare pe care cei de la DACIA au decis sa o ofere pentru clienti, astfel ca restul dotarilor sunt mai ieftine, si mai accesibile pentru toata lumea. Chiar daca o cutie CVT nu e pentru toata lumea, e bine totusi ca DACIA Logan 3 are aceasta optiune disponibila, si vor exista clienti care o vor alege, mai ales daca vor avea si ocazia de a o testa inainte de a lua decizia de achizitie.

DACIA Logan 3 poate fi deja comandata de catre clientii din Romania, si alte zone din Europa, primele unitati urmand a ajunge in reprezentante undeva de pe la inceputul anului 2021.