Fortnite: CAND Incepe Evenimentul cel mai Asteptat din 2020

Fortnite festival

Fortnite urmeaza sa aiba foarte curand lansat unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului 2020, si asta in conditiile in care foarte multi dintre jucatori asteapta cu nerabdare ca acesta sa inceapa, si ei sa se bucure de tot chiar din acest moment.

Fortnite urmeaza sa aiba evenimentul anual Winterfest lansat de catre compania Epic Games in perioada urmatoare, iar acesta aduce, ca de obicei, extrem de multe noutati interesante pentru sutele d emilioane de jucatori din intreaga lume.

Fortnite are acest eveniment organizat anual undeva in preajma Craciunului, si fix acelasi lucru ar urma sa se intample inclusiv in cursul acestui an, cu toate noutatile importante pregatite pentru lansare in perioada imediat urmatoare pentru toata lumea.

Fortnite a avut organizat Winterfest anul trecut intre 18 decembrie si 16 ianuarie, iar in 2020 am putea vedea date similare, unele dintre noutatile care au fost pregatite pentru acest eveniment important incepand deja sa apara in cadrul jocului pentru jucatori.

Fortnite mai are cu siguranta foarte multe surprize interesante care vor fi lansate pentru toata lumea, urmatoarea actualizare importana a sistemului de operare urmand a aduce si toate noutatile serioase pentru acest eveniment anual de Craciun pe care multa lume il asteapta.