Carrefour: IMPORTANTA Veste GROZAVA, ce Primim GRATUIT Acum

Carrefour are o foarte importanta veste grozava pentru clientii din toata Romania, iata ce primesc gratuit oamenii care cumpara din magazinele sale.

Carrefour jocuri

Carrefour incearca sa le faca multor romani Craciunul mult mai bun, astfel ca a decis sa vina cu o surpriza uriasa pentru toata lumea, una despre care ar trebui sa stii chiar acum, pentru ca vei avea un mare bonus la cumparaturi. Carrefour pune accent in continuare pe jucarii de Craciun, asa cum a pus si in cazul sarbatorii de Mos Nicolae, doar ca acum vine cu o oferta si mai buna pentru cei care ajung in magazinele sale din toata tara.

Carrefour ii anunta pe romanii din taota tara in legatura cu faptul ca daca in perioada 10 – 12 decembrie cumpara jucarii din magazinele sale, primesc 50% din valoarea lor inapoi sub forma unul cupon de cumparaturi. Vorbim practic despre returnarea a jumatate din banii cheltuiti in magazinele Carrefour din toata Romania, insa nu informa “lichida”, ci sub forma unui voucher de cumparaturi pe care il puteti folosi pana la finalul acestui an.

Carrefour: IMPORTANTA Veste GROZAVA, ce Primim GRATUIT Acum

Carrefour nu spune ca trebuie cumparate doar anumite tipuri de jucarii din magazinele sale pentru a putea beneficia de aceasta promotie speciala care este disponibila in momentul de fata, astfel ca in mod teoretic puteti cumpara orice. Important este sa fie vorba despre jucarii, iar in mod teoretic, acel voucher pentru cumparaturi este oferit de catre cei de la Carrefour in momentul in care ajungeti cu toate cumparaturile la casa, si finalizati sesiunea.

Carrefour a mai avut de Mos Nicolae o promotie oarecum similara pentru clientii din toata Romania, doar ca atunci ofera un cadou pentru clienti, si nu un voucher cu jumatate din valoarea cumparaturilor, la fiecare sesiune de cumparaturi. De aceasta data Carrefour vine cu o promotie mult mai buna, si e de inteles de ce aceasta are o durata de doar 2 zile, si nu se desfasoara pentru o perioada mai lunga de timp, asa ca trebuie sa profitati de ea chiar acum.

Carrefour ar putea sa mai ofere in viitor ceva similar, insa deocamdata nu exista prea multe detalii cu privire la planurile pe care le are marele lant de hypermarket-uri din Romania.