Samsung GALAXY S21: SURPRIZA Mare, Anuntul DATEI de LANSARE

Samsung GALAXY S21 urmeaza sa fie lansat mult mai devreme decat ne imaginam, iata surpriza uroasa cu data de lansare anuntata pentru noul telefon.

Samsung GALAXY S21 precipitat

Samsung GALAXY S21 este urmatoarea serie de telefoane mobile pe care compania Samsung se pregateste in momentul de fata sa o aduca pe piata pentru clientii din intreaga lume, si vorbim despre o lansare foarte grabita. Astazi vin noi confirmari ale faptului ca seria de telefoane Samsung GALAXY S21 va fi lansata in luna ianuarie, insa mult mai devreme decat credeau multi, mai exact 14 ianuarie este ziua despre care ni se vorbeste in momentul de fata.

Samsung GALAXY S21 ar urma sa fie lansat pe 14 ianuarie, dar nu se stie deocamdata daca este vorba despre prezentarea oficiala a seriei de telefoane, sau despre ziua in care vor incepe efectiv vanzarile in magazine. Avand in vedere apropierea foarte mare de CES 2021, si inceputul de an, e cel mai probabil data de prezentare globala pentru Samsung GALAXY S21, si nu inceperea vanzarilor, insa chiar si asa, vorbim despre o surpriza uriasa.

Samsung GALAXY S21: SURPRIZA Mare, Anuntul DATEI de LANSARE

Samsung GALAXY S21 are aceasta data de lansare confirmata de catre un foarte importanta partener din India, dar si de catre o sursa din cadrul companiei, deci e clar ca lucrurile se precipita foarte mult la coreeni. Vorbim despre o grabire a lansarii seriei Samsung GALAXY S21 cu nu mai putin de un an de zile, ceva ce nimeni nu credea ca sa e va intampla, insa iata ca realitatea e complet diferita, iar Samsung isi schimba cu mult strategia.

Samsung GALAXY S21 este deja oferit pentru precomanda de catre unul dintre marii parteneri ai Samsung din India, deci increderea vis-a-vis de data de lansare a noului telefon este foarte ridicata in India in acest moment. Seria Samsung GALAXY S21 va avea parte de o serie de imbunatatiri nu chiar atat de mari in momentul in care va fi lansata in mod oficial, dar asta e de asteptat, din moment ce aparitia sa e grabita atat de mult.

Samsung GALAXY S21 ar trebui sa fie deasemenea si ceva mai ieftin decat modelele de anul trecut, iar asta ar fi o surpriza mai mare decat schimbarile de specificatii, si ar putea genera o mare crestere a vanzarilor.