Orange: Mesajul GROZAV, e GRATUIT de Craciun pentru Clienti

Orange are un mesaj grozav pentru clientii din toata Romania, iata ce ofera gratuit de Craciun pentru milioane de oameni, si cum profiti acum.

Orange aprobat

Orange surprinde din nou milioanele de clienti din toata Romania, cu un mesaj extrem de interesant de Craciun, unul despre care ar trebui sa stii chiar acum pentru ca vine cu ceva ce ar trebui sa stii chiar acum. Mai exact, cei de la Orange si-au anuntat milioanele de clienti din toata Romania in legatura cu faptul ca daca aleg sa plateasca prin contul propriu din website-ul sau factura, sau daca reincarca o cartela, au sansa de a castiga un premiu grozav.

Orange spune ca le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a castiga un televizor QLED, sau un aspirator robot daca intreprind oricare dintre cele doua actiuni prin contul pe care il au in momentul de fata in platforma My Orange. Vorbim despre un televizor QLED Samsung, si despre un aspirator robot de la Xiaomi, cei de la Orange avand premii grozave pentru clientii care decid sa profite din plin de aceasta promotie extrem de interesanta.

Orange: Mesajul GROZAV, e GRATUIT de Craciun pentru Clienti

Orange surprinde din plin cu acest nou concurs, mai ales ca el e legat si de ceea ce ofera deja in cadrul website-ului sau, inclusiv 100 GB bonus pentru cei care isi reincarca cartelele, sau isi platesc facturile prin cont. Aceasta promotie este veche de cateva luni bune, Orange incercand sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a sta pe internet oricat doresc, traficul nemaifiind o “problema” pentru operator in momentul de fata.

Orange a anuntat la finalul lunii trecute foarte multe surprize pentru toti clientii din Romania in cadrul website-ului sau, 10 milioane mai exact, o gama extrem de mare de premii fiind disponibile chiar in acest moment. Cei de la Orange vor sa ii bucure pe clientii din toata tara in numar cat mai mare, astfel ca separat de acelea, au venit si cu acest concurs surpriza prin care ofera in mod gratuit un televizor QLED si un aspirator robot Xiaomi.

Orange desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp in Romania, astfel ca daca sunteti cu adevarat dornici sa profitati de tot, ar trebui sa o faceti inainte ca promotia operatorului sa expire.