GMAIL: Editarea Documentelor Office Posibila din Atasamente

GMAIL Editarea Documentelor Office Atasamente

GMAIL are o noua schimbare extrem de utila facuta de catre compania Google pentru utilizatorii din intreaga lume, platforma de email urmand a le permite oamenilor sa isi editeze documentele din email-uri direct din atasamente, fara a le descarca.

GMAIL va permite editarea documentelor Microsoft Office din atasamente la fel de usor precum in cazul Google Sheets, sau Google Docs, iar asta va imbunatati extrem de mult experienta de utilizare de care se bucura foarte multi utilizatori din intreaga lume.

GMAIL va permite aceasta editare a documentelor fara ca acestea sa fie convertite in formatul Google Docs, ceea ce vine ca o veste foarte buna, pentru ca ele vor ramane in formatul original, si vor putea fi partajate fix la fel catre oricare alte persoane.

GMAIL permite de ceva vreme deschiderea fisierelor Office in Google Docs pentru editare, si convertire, insa pana acum editarea lor din atasamente era doar un vis, care intr-un final a devenit realitate pentru utilizatorii care folosesc acum platforma de email a Google.

GMAIL Editarea Documentelor Office Atasamente email

GMAIL are aceasta schimbare lansata deja pentru unii dintre utilizatorii din intreaga lume, insa daca nu o aveti activa acum, atunci va trebui sa mai asteptati pana cand schimbarea va ajunge si in serverele platformei care acopera zona voastra.