Android: ATENTIE! ALERTA Emisa pentru MILIOANE de Telefoane

Android are o alerta foarte importanta emisa pentru milioane de telefoane din intreaga lume, iata ce a spus Google, si ce trebuie sa stii acum.

Android servicii

Android este in centrul unei foarte importante alerte care a fost emisa pentru milioane de telefoane din intreaga lume, iar asta pentru ca voribm despre o problema care vine ca o foarte mare surpriza, si da multe peste cap. Mai exact, cei de la Google au lansat acum ceva timp o aplicatie pentru telefoanele cu sistem de operare Android, ea avand denumirea Carrier Services, si peste 1 miliard de descarcari au fost generate pentru ea pana acum.

Android are aceasta aplicatie instalata de multa lume, iar cei de la Google au lansat recent o actualizare pentru ea, insa din pacate aceasta strica functionalitate SMS pe telefoanele pe care instalata. Cei de la Google au recunoscut ca exista o problema cu aplicatia, si au lansat deja o alta actualizare pentru utilizatorii din intreaga lume, instalarea acesteia rezolvand problema si readucand functionalitatea SMS-urilor la normal pentru toata lumea.

Android: ATENTIE! ALERTA Emisa pentru MILIOANE de Telefoane

Android are integrate prin aceasta aplicatie setari speciale care sa aduca functionalitatea RCS pentru SMS-uri in telefoanele cu sistemul de operare oferit de catre Google, aceasta tehnologie fiind extrem de importanta. Cei de la Google incearca sa aduca tehnologia RCS pe cat mai multe telefoane cu sistem de operar Android, iar aceasta aplicatie era principala metoda prin care facea acest lucru, insa s-a intamplat acum o greseala, care a fost rapid rezolvata.

Android are tehnologia RCS implementata pentru a facilita folosirea aplicatiei Google Messages ca una a unei platforme de mesagerie obisnuite, ea avand implementate cam aceleasi functii, bazate pe o conexiune de internet. Google vrea sa aduca acest sistem la cat mai multa lume de pe tot globul, insa desi compania americana lupta sa extinda disponibilitatea pe Android, din pacate operatorii de telefonie mobila nu sunt la fel de interesati sa sustina planul.

Android va avea tehnologia RCS adoptata la scara larga in viitor, insa separat de Google, e nevoie si ca operatorii de telecomunicatii sa integreze suportul necesar pentru ca sistemul sa fie folosit de cat mai multa lume.