Huawei P50 Pro: SURPRIZA foarte Mare cu Privire la LANSARE

Huawei P50 Pro este unul dintre cele mai asteptate modele de telefoane din toata lumea, iata ce surpriza vine cu privire la data de lansare.

Huawei P50 Pro plan

Huawei P50 Pro este unul dintre cele mai importante modele de telefoane care vor fi lansate la inceputul anului viitor de catre compania Huawei pentru clientii din intreaga lume, el fiind in momentul de fata in plin proces de dezvoltare. Huawei P50 Pro este un telefon extrem de importanta pentru ca ar putea aduce in sfarsit Android cu toate serviciile de la Google, asta pentru ca Joe Biden a fost ales presedinte al SUA, iar sanctiunile lui Donald Trump ar putea disparea.

Huawei P50 Pro ar urma sa fie lansat chiar mai devreme decat se astepta foarte multa lume, iar asta pentru ca Samsung GALAXY S21 are deja lansarea anuntata mult mai devreme decat in mod obisnuit. Daca noile telefoane ale Samsung vor fi lansate pe 14 ianuarie, atunci Huawei P50 Pro ar trebui sa vina deasemenea mult mai devreme fata de aprilie, asa cum spuneau anumite zvonuri ca va fi pus in vanzare pentru toti utilizatorii din intreaga lume.

Huawei P50 Pro: SURPRIZA foarte Mare cu Privire la LANSARE

Huawei P50 Pro ar putea fi pregatit pentru lansare prin februarie, astfel incat sa ajunga la clienti la doar o luna distanta fata de noile telefoane ale Samsung, asa cum s-a intamplat in fiecare primavara in toata lumea. Pana acum n-au aparut informatii care sa sugereze faptul ca Huawei P50 Pro va fi lansat atat de devreme, dar pe de alta parte, n-au aparut nici informatii ca noile telefoane ale Samsung vor fi lansate pe 14 ianuarie, cel putin pana ieri.

Huawei P50 Pro va fi cu siguranta in centrul multor noutati interesante in cursul zilelor urmatoare pentru ca Huawei va dori sa atraga atentia si asupra modelelor sale de telefoane dupa ce toata lumea e concentrata acum pe Samsung. In aceasta idee, ar trebui sa aflam si data la care Huawei P50 Pro ar trebui sa ajunga pe piata, si s-ar putea sa avem parte de o surpriza mult mai mare decat am fi crezut, ceea ce ar fi si o veste foarte buna.

Huawei P50 Pro face parte dintr-o serie de telefoane care vor fi lansate in primavara anului viitor, si cu el sunt asteptate extrem de multe noutati interesante pentru clienti.