BCR Romania: AVERTISMENT de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

BCR Romania are un avertisment extrem de serios pentru romanii din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum, si de ce este foarte important.

BCR Romania loteria

BCR Romania are un extrem de important avertisment pentru toti clientii din toata tara, unul despre care ar trebui sa stii chiar acum pentru ca este vorba despre o problema extrem de serioasa care afecteaza foarte multa lume. Mai exact, cei de la BCR Romania ii avertiseaza pe clientii din toata tara cu privire la o serie de metode de frauda care sunt folosite in momentul de fata pentru a-i pacali pe oameni, si a le fura banii din conturi, uneori foarte usor.

BCR Romania vorbeste in primul rand despre metoda “accidentul”, una dintre cele mai cunoscute si ma ifolosite pentru a pacali oamenii, iar banca a avut cel mai probabil situatii in care oamenii au fost pacaliti diverse persoane de rea-credinta. “Mostenirea neasteptata” este cealalta metoda despre care vorbeste BCR Romania, aceasta fiind una dintre cele mai folosite pentru a pacali oameni din diverse alte tari straine, si ea inca are succes destul de mare.

BCR Romania: AVERTISMENT de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

BCR Romania vorbeste si despre “loteria magica”, una similarea cu cea privind mostenirea, fiind deasemenea ceruti bani pentru plata unor taxe astfel incat sa puteti intra in posesia unui premiu urias, dar totul e doar o pacaleala. Alta metoda folosita foarte des este cea prin care oamenii sunt pacaliti cu anunturi de masini foarte ieftine pentru care se cere avans pentru rezervare, BCR Romania spunand ca si in aceasta situatie clientii trebuie sa fie extrem de atenti.

BCR Romania pune foarte mare accent, totusi, pe carausii de bani, care sunt folositi in procesul de spalare de bani, iar aici vorbim despre o cu totul alta metoda de actiune, dar si cu totul alte repercusiuni. Aici oamenii nu raman fara bani, ci sunt folositi pentru a transfera banii altora intre conturi, si BCR Romania ii avertizeaza pe clienti sa nu faca asta pentru ca autoritatile intervin aici si fac anchete pentru a vedea de unde provin banii, si la ce sunt folositi.

BCR Romania vine cu aceste recomandari pentru ca numarul fraudelor a crescut substantial in ultimul an in timpul pandemiei de Coronavirus, asa ca incearca sa ii protejeze pe romani de problemele serioase de acest gen.