Carrefour: SURPRIZA Uriasa de Craciun pentru Clientii Romani

Carrefour are o surpriza uriasa de Craciun pentru clientii din toata Romania, iata ce a anuntat, si de ce trebuie sa profiti chiar in acest moment.

Carrefour incarcat

Carrefour nu inceteaza sa le ofere surprize grozave clientilor din toata Romania cu ocazia Craciunului, astfel ca astazi vorbim despre o noua veste foarte buna care vine pentru toata lumea, si despre care toti clientii trebuie sa stie. Cei de la Carrefour au decis sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de vouchere cadou pentru televizoarele pe care le are listate in momentul de fata la vanzare in cadrul magazinului online.

Carrefour ofera vouchere cadou care reduc preturile televizoarelor cu pana la 400 de LEI pentru cei interesati sa le cumpere, acestea fiind incarcate direct in conturile de utilizator ale oamenilor, teoretic chiar si in acest moment. Carrefour are o gama destul de limitata de televizoare pe care le vinde in momentul de fata pentru clientii din toata Romania, acestea fiind disponibile inclusiv in magazinele sale, in sectiunea speciala pentru produse electronice.

Carrefour: SURPRIZA Uriasa de Craciun pentru Clientii Romani

Carrefour incarcat televizor

Carrefour ofera aceste promotii doar in cazul in care televizoarele sunt cumparate online de catre clientii sai, deci daca decideti sa faceti cumparaturile direct in magazine, nu veti primi un asemenea voucher. Aici Carrefour are o strategie speciala pentru a mai creste vanzarile prin magazinul online din tara, astfel ca e logic sa ofere promotia exclusiv prin intermediul sau in aceasta perioada, cand lumea cauta sa faca multe cumparaturi de Craciun.

Carrefour nu e singurul magazin online care pune accent mare pe vanzarile pe internet in aceasta perioada, si ofera reduceri semnificative pentru produsele sale doar daca sunt cumparate in acest mod, si nu din locatiile fizice. Desigur ca aceasta oferta speciala pe care Carrefour o are este una disponibila pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca nu profitati de ea chiar acum, e foarte posibil sa nu mai aveti prea curand in viitor posibilitatea de a va bucura de ceva similar.

Carrefour va livreaza acasa televizorul cumparat direct din magazinul sau online, insa daca doriti, e posibil sa veti optiunea de a alege inclusiv ridicarea dintr-unul dintre magazinele sale din toata tara.