WhatsApp: PROBLEMA Noua care ENERVEAZA foarte Multi Oameni

WhatsApp are o foarte mare problema noua care enerveaza foarte multa lume, iata cu ce se confrunta utilizatori din lumea intreaga chiar acum.

WhatsApp neafisare

WhatsApp are descoperita o noua problema care enerveaza foarte multi oameni din lumea intreaga, iar asta pentru ca unora dintre utilizatori nu le mai sunt afisate statusurile pe care le-au listat in cadrul aplicatiei de mesagerie. Puteti vedea mai jos cum se manifesta aceasta problema a aplicatiei WhatsApp pentru utilizatorii care o intampina, si se pare ca ea este una care apare in mod complet aleator, fara ca oamenii sa faca efectiv ceva.

WhatsApp inca nu a recunoscut ca exista vreo problema din acest punct de vedere, astfel ca deocamdata nimeni nu stie exact ce sa faca pentru ca nu exista nici vreo solutie pentru ca lucrurile sa revina la normal. Situata nu este una fara precedent pentru aplicatia de mesagerie, iar asta deoarece in trecut au mai existat probleme similare raportate de catre utilizatorii din toata lumea.

WhatsApp: PROBLEMA Noua care ENERVEAZA foarte Multi Oameni

WhatsApp nu a avut totusi un numar foarte mare de persoane afectate in trecut de ceea ce s-a intamplat cu problema statusurilor publicate in platforma, insa acum nu se stie cat de serioasa este situatia. E posibil ca numarul celor care au aceasta problema sa fie cu mult, mult, mai mare decat vedem acum, dar ca ei sa nu se planga pe retelele de socializare, deci nu afla toti despre ceea ce se intampla in realitate in platforma.

WhatsApp este o aplicatie faorte complexa, cu foarte multe functii, insa asa ceva n-ar trebui sa se intample in mod normal, asa ca singura solutie este ca problema sa fie rezolvata de compania dezvoltatoare. Nu se stie de cat timp va fi nevoie pentru ca acest lucru sa se intample, mai ales ca pana in momentul de fata cei de la WhatsApp nu au recunoscut ca exista o problema, deci nu se stie canda anume vor incepe sa o rezolve pentru noi.

WhatsApp vare functia status implementata de ceva vreme de catre compania dezvoltatoare, iar lunar  cateva sute de milioane de persoane publica informatii in cadrul acestei sectiuni.