Windows 10: Vestea foarte PROASTA, ce vei fi FORTAT sa Faci

Windows 10 are parte de un anunt extrem de important astazi pentru toata lumea, iata ce ne va forta Microsoft sa facem in propriile calculatoare.

Windows 10 obligat

Windows 10 are o veste extrem de proasta anuntata pentru foarte multi dintre utilizatorii care sunt dornici sa foloseasca sistemul de operare al companiei Microsoft in propriile PC-uri, iar asta pentru ca o schimbare majora e pregatita. Se pare ca Microsoft vrea sa oblige utilizatorii care au instalat Windows 10 in propriile calculatoare sa instaleze si unele dintre actualizarile pe care compania americana le lanseaza in mod regulat, ceea ce mai mult ca sigur va supara unii oameni.

Windows 10 va avea instalate actualizarile in mod fortat pentru cei care folosesc versiuni mai vechi ale sistemului de operare, compania Microsoft avand capacitatea de a face acest lucru de la distanta, chiar si fara ca noi sa stim. Versiunea 1903 a Windows 10 va fi prima pentru care va fi impus acest upgrade fortat, el urmand a fi facut pana la versiunea 1909, cea care inca mai are parte de suport din partea Microsoft pentru a fi rezolvate probleme si vulnerabilitati.

Windows 10: Vestea foarte PROASTA, ce vei fi FORTAT sa Faci

Windows 10 va forta utilizatorii cu versiunea 1909 sa fata upgrade la cea 2004 din primavara acestui an, iar tot acest proces va continua anual, Microsoft dorint sa forteze utilizatorii sa aiba cele mai recente actualizari instalate constant. Windows 10 le va si afisa utilizatorilor o notificare in momentul in care e necesar sa faca update-ul, insa daca refuza sa faca acest lucru, el va fi instalat in mod automat in calculator, ceea ce mai mult ca sigur va supara multa lume.

Windows 10 are aceasta decizie impusa de catre cei de la Microsoft pentru ca in Redmond a fost luata decizia ca e mai bine ca utilizatorii sa fie protejati cu cele mai recente actualizari, decat sa fie lasat fara imbunatatirile importante care ii protejeaza. Microsoft a luat cu siguranta in calcul faptul ca multa lume se va plange din cauza faptului ca va fi obligata sa instaleze actualizarile pentru Windows 10, asa ca ramane de vazut cum va arata totul.

Windows 10 nu are deocamdata o metoda simpla de a bloca aceste actualizari fortate, dar mai mult ca sigur vor aparea si metode prin care totul va putea fi blocat de catre utilizatori, oricand.