BANCA Transilvania: Clientii VIzati de Anuntul de ULTIMA ORA

BANCA Transilvania are un foarte important anunt de ultima ora pentru toti clientii din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre el.

BANCA Transilvania fraudulos

BANCA Transilvania are un foarte important anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, si e unul despre care trebuie sa stii chiar acum pentru ca vine ca o veste extrem de importanta pentru toata lumea. Mai exact, BANCA Transilvania le spune clientilor din toata tara faptul ca de acum pot contesta mult mai usor tranzactiile suspecte, iar totul este oferit prin intermediul serviciului BT Visual Help al bancii din Romania.

BANCA Transilvania le permite tuturor clientilor sa vada toate tranzactiile facute in conturile lor, aplicatia BT Pay fiind cea care permite vizualizarea tuturor acestor informatii in doar cateva secunde, la nevoia clientilor. Asta inseamna ca daca ei descopera vreo problema cu tranzactiile, pot cere imediat de la BANCA Transilvania ca acestea sa fie verificate, si daca se constata ca exista probleme cu ele, atunci s-ar putea cere returnarea banilor.

BANCA Transilvania: Clientii VIzati de Anuntul de ULTIMA ORA

BANCA Transilvania stie foarte bine cat de problematice pot fi pentru clienti tranzactiile neautorizate, iar aceasta noua metoda de contestare a lor vine ca o solutie extrem de buna pentru a ii ajuta pe oameni sa-si rezolve problemele. BANCA Transilvania ofera BT Visual Help de ceva vreme pentru clientii din toata tara, siprobabil ca multa lume s-a folosit de acest sistem pana acum, asa ca noua functionalitate oferita de catre banca vine ca o completare a ideilor bune de pana acum.

BANCA Transilvania a implementat de-a lungul timpului diverse metode prin care clientii sau au putut contesta tranzactiile problematice, si prin care au putut cere ajutor cu rezolvarea diverselor probleme. Acum BANCA Transilvania merge mai departe de atat, si vrea sa ii ajute pe clientii sai sa scape de orice fel de batai de cap, mai ales daca este vorba despre furturile de bani prin cumparaturi, ceea ce reprezinta in majoritatea cazurilor tranzactiile neautorizate.

BANCA Transilvania are mai multe detalii despre acest sistem direct pe website-ul sau, astfel ca puteti vedea acolo cum anume va puteti folosi de el pentru a rezolva problema tranzactiilor neautorizate.