Kaufland: Anuntul SURPRIZA, ce Ofera GRATUIT Exclusiv Astazi

Kaufland are un anunt surprinzator pentru clientii din toata Romania, iata ce ofera gratuit exclusiv astazi pentru toata lumea, si cum poti profita.

kaufland relaxare

Kaufland ii surprinde din nou pe toti romanii din tara astazi cu un anunt special care anunta o noua gratuitate ce este oferita numai acum pentru toata lumea, si daca nu ati aflat inca despre ea, ar fi bine sa stiti ce se intampla. Kaufland continua concursul sau in care le cere romanilor sa ghiceasca cuvintele magice zilnice, iar pentru cei care fac asta astazi exista si un premiu interesant, mai exact un voucher pentru produsele Liv & Bo din magazine.

Kaufland le cere din nou romanilor sa ghiceasca cuvantul magic al zilei, cu indicii cu privire la el oferite in cadrul platformei Instagram, astfel ca multora le va fi foarte usor sa descopere despre ceea ce este vorba. Cei de la Kaufland desfasoara acest concurs de ceva vreme pentur clientii din Romania, el fiind gandit pentru a se desfasura pana la Craciun, cu foarte multe premii interesante oferite in fiecare zi de catre marele lant de magazine din Romania.

Kaufland: Anuntul SURPRIZA, ce Ofera GRATUIT Exclusiv Astazi

Kaufland ofera totusi astazi doar un singur voucher in valoare de 500 de LEI pentru produsele Liv & Bo, astfel ca doar cel care are cu adevarat noroc va intra in posesia acestui premiu special oferit de catre magazinul online. Kaufland ofera in fiecare zi cate un cadou de acest gen pentru clientii sai din Romania, ieri fiind oferit un alt voucher de 500 de LEI pentru alte produse disponibile in magazinele sale din toata tara, si asta bucura multa lume.

Kaufland va continua acest concurs si in zilele urmatoare, doar ca premiile vor fi diferite in fiecare zi, poate chiar si mai multe, ceea ce n-ar fi o veste chiar atat de rea pentru cei care sunt interesati sa participe. Kaufland are in fiecare zi cate un cuvant magic pe care romanii trebuie sa il ghiceasca pentru a putea intra in concurs, si asta inseamna ca va trebui sa urmariti cu mare atentie tot ceea ce pregateste marele lant de magazine online din Romania.

Kaufland va incheia acest concurs in ziua de Craciun, astfel ca aveti timp doar pana atunci pentru a va bucura de aceasta promotie speciala care este oferita in momentul de fata.