Guvernul Romaniei infirma iar ideea de a impune carantina generala

Guvernul Romaniei infirma carantina generala

Guvernul Romaniei a publicat zilele trecute hotararea prin care in tara noastra a fost reimpusa starea de alerta, o masura pe care o vedem aplicata lunar deoarece pandemia de Coronavirus obliga autoritatile sa ia aceste masuri, insa totul pentru a se evita impunerea carantinei.

Guvernul Romaniei nu vrea sa reimpuna carantina generala pentru toata Romania, o masura care ar bloca toata tara, primul-ministru interimar afirmand din nou ca intentia autoritatilor nu este de a bloca tara noastra, ceea ce este extrem de important pentru toata lumea.

“Premierul interimar, Nicolae Ionel Ciucă: Astăzi, în ședința de guvern, vom analiza proiectul de hotărâre de guvern prin care se va prelungi starea de alertă. Cu această ocazie, infirmăm şi fake-news-urile prin care se anunţa că se intră din nou în lockdown.

Intră în responsabilitatea fiecăruia dintre noi să acționăm astfel încât să putem să limităm tot ceea ce înseamnă factori de risc pentru răspândirea virusului, este o responsabilitate personală și civică. Oamenii au puterea să înțeleagă cât de critică este situația și, prin contribuția fiecăruia, putem să completăm măsurile luate la nivel instituțional.”