Huawei P50 Pro: Camera care va Da pe TOATA Lumea pe SPATE

Huawei P50 Pro ar urma sa fie lansat cu o camera cu tehnologie de ultima ora care va da pe toata lumea pe spate, iata ce este pregatit pentru noi.

Huawei P50 Pro milisecunda

Huawei P50 Pro ar putea avea integrata o noua camera atat de complexa incat ea ar putea da pe toata lumea pe spate, iar asta din cauza tehnologiei care ar urma sa fie folosita pentru ea de catre compania chinzeasca. Vorbim despre un nou tip de “camera lichida”, asa cum este numit acest tip de modul pentru telefoane, el fiind prezentat oficial de Huawei in aprilie 2020, si acum apar zvonuri care sugereaza ca lansarea sa in telefoane ar putea avea loc cu Huawei P50 Pro.

Huawei P50 Pro cu aceasta noua camera lichida ar urma sa faca focalizare extrem, extrem, de rapida in comparatie cu modelele actuale de pe piata, ceea ce ar fi un foarte mare avantaj pentru clientii care le cumpara. Voribm despre reducerea duratei de focalizare a camerei din Huawei P50 Pro pana la cateva milisecunde, adica s-ar face in timp real fara ca utilizatorul sa perceapa exact miscarea, lucru care se intampla cu actualele modele de telefoane.

Huawei P50 Pro: Camera care va Da pe TOATA Lumea pe SPATE

Huawei P50 Pro are aceasta tehnologie in plin proces de dezvoltare acum, si asta inseamna ca inca nu exista vreo confirmare clara cu privire la faptul ca ea ar ajunge in telefon, sau nu, ci doar speculatii si sperante din China. Nu ar fi exclus ca Huawei P50 Pro sa aiba intr-adevar o camera de acest gen integrata de catre compania Huawei, dar pana cand vom afla asta sigur mai avem de asteptat, mai ales ca a dezvolta un asemenea modul nu e chiar simplu.

Huawei P50 Pro este deasemenea vizat si de o serie de restrictii care impiedica implementarea chiar a oricarui tip de componente in telefon, astfel ca de aici vin si alte probleme cu lansarea sa asa cum si-ar dori Huawei. Desigur ca de la compania chinezeasca vedem o lupta serioasa pentru a aduce in telefoanele clientilor fix ceea ce isi doresc, si tehnologii in premiera, dar e posibil ca Huawei P50 Pro sa nu aiba totusi parte de aceasta camera.

Huawei P50 Pro ar urma sa fie lansat in primavara anului viitor, dar deocamdata nu se cunoaste foarte clar vreo posibila data pentru ca Samsung a decis sa-si lanseze telefoanele mai devreme, si tot asta ar putea sa faca si Huawei.