MEGA IMAGE: Clientii SURPRINSI, ce este GRATUIT de Craciun

MEGA IMAGE isi surprinde clientii din toata Romania cu cea ce a anuntat ca ofera gratuit inainte de Craciun, iata cum poti profita de tot de azi.

MEGA IMAGE pepsi

MEGA IMAGE are o noua surpriza grozava pentru clientii din toata tara, iar asta pentru a decis sa vina cu o noua gratuitate grozava inainte de Craciun pentru romani, si e ceva de care oricine ar trebui sa profite chiar acum. Vorbim despre un nou concurs pe care cei de la MEGA IMAGE il organizeaza impreuna cu Pepsi in Romania, iar premiile sunt 100 de vouchere de cumparaturi valabile in oricare dintre magazinele din tara ale lantului.

MEGA IMAGE le cere romanilor sa cumpere cel putin doua produse ale Pepsi, inclusiv Mirinda, sau 7Up, si mai apoi sa se inscrie pe website-ul concursului cu un bon care le are pe ambele trecute in cadrul sau. MEGA IMAGE spune ca ofera 100 de carduri cadou, in valoare de 100 de LEI fiecare, din ora in ora in perioada urmatoare, deci va puteti cumpara cateva produse de Craciun cu ajutorul lor, sau puteti face un cadou foarte frumos.

MEGA IMAGE: Clientii SURPRINSI, ce este GRATUIT de Craciun

MEGA IMAGE nu este la primul concurs de acest gen pe care il organizeaza in Romania in momentul de fata, astfel ca vorbim despre o veste foarte buna care vine pe langa celelalte concursuri anuntate. MEGA IMAGE vrea sa ii bucure pe multi dintre romani cu deciziile de acest gen, si e bine ca intr-un final se decide sa se ofere surprize sub forma de vouchere de cumparaturi.

MEGA IMAGE incearca sa ii ajute pe toti clientii din toata Romania sa se bucure de ofertele grozave din magazinele sale dar sa si castige in acealsi timp vouchere valorice, care ii scutesc de anumite cheltuieli. Avand in vedere ca MEGA IMAGE ofera aceste premii din ora in ora pentru clientii sai, e bine sa va grabiti si sa profitati de promotie inainte sa regretati ca ea a disparut in totalitate din cadrul magazinelor din toata tara inainte de Craciun.

MEGA IMAGE are si alte promotii grozave care sunt disponibile pe website-ul sau, asa ca ar fi bine sa va orientati si acolo cu privire la ceea ce este disponibil pentru toata lumea in magazinele din toata tara.