DACIA Duster Facelift: Decizia PROASTA ce Surprinde Clientii

DACIA Duster Facelift este in centrul unui anunt important care mai mult ca sigur va dezamagi foarte multa lume, iata ce decizie a fost luata.

DACIA Duster Facelift limitare

DACIA Duster Facelift este ultimul model din generatia a 2-a de SUV-uri pe care producatorul roman le-a lansat de-a lungul timpului pentru clientii din Romania, iar informatii aparute recent sugereaza faptul ca o schimbare grozava e pregatita. Mai exact, un vicepresedinte al DACIA a afirmat ca toate modelele noi lansate din 2022 vor avea si versiuni hibrid, dar avand in vedere ca DACIA Duster Facelift va fi lansata in 2021, si pusa in vanzare in 2022, nu va fi oferita intr-o asemenea versiune.

DACIA Duster Facelift este de foarte mult timp zvonita pentru lansare in cursul anului 2021, ea fiind deja in teste pe drumurile publice, insa are putine schimbari in comparatie cu modelele care exista acum pe piata. Mai important decat atat este faptul ca DACIA Duster Facelift are o platforma veche, care nu permite oferirea unei motorizari hibrid, deci e imposibil sa vedem asa ceva.

DACIA Duster Facelift: Decizia PROASTA ce Surprinde Clientii

DACIA Duster Facelift ar fi trebuit facuta pe noua platforma CMF-B pentru a fi oferita si intr-o versiune hibrid, insa cum Renault o pregateste pentru versiunea de generatie a 3-a, poate ca atunci vom vedea un model de acest gen. DACIA Duster Facelift este si un model prea putin important pentru a se face o schimbare atat de radicala precum oferirea unei motorizari hibrid, astfel ca nu ar trebui sa ne asteptam la o asemenea surpriza de la DACIA in 2021/2022.

DACIA Duster Facelift va avea alte schimbari interesante preluate de la Logan 3 si Sandero 3, asa cum se asteapta si foarte multa lume, insa dincolo de asta n-ar trebui sa ne asteptam la prea multe noutati importante. Acest lucru este normal din foarte multe puncte de vedere, DACIA Duster Facelift fiind doar o “ciorba reincalzita” cel mai probabil, asta pentru a mai tine vanzarile la un nivel oarecum ridicat pana in momentul lansarii versiunii de generatie a 3-a.

DACIA Duster Facelift ar trebui sa fie anuntata in toamna anului 2021, pentru ca lansarea sa aiba loc in vara anului 2022, la destul timp distanta fata de modelele lansate anul acesta de catre producatorul roman.