Politia Romana intervine in forta din cauza nepurtarii mastilor de protectie

0

Politia Romana intervine forta nepurtare masca

Politia Romana incepe sa intervina in forta acolo unde oamenii refuza sa poarte masca de protectie, si acesta este al doilea incident de zilele acestea, ele aratand ca regulile de preventie sunt intrimpuse de catre autoritatile din Romania in zonele unde exista rate de incidenta foarte mari.

Politia Romana spune ca in acest caz a fost vorba despre persoane care consumau bauturi alcoolice in plina strada, si nu purtau masca de protectie, totul intamplandu-se la Gara de Nord din Bucuresti, si e posibil sa mai vedem incidente de acest gen, dupa ce zilele trecute o femeie a fost incatusata in urma unui incident similar.

“La data de 11.12.2020, in jurul orei 16:00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 3 Poliție au observat în zona “coloane” Gară de Nord, 3 persoane, doi bărbați și o femeie , care consumau băuturi alcoolice și implicit nu purtau masca de protecție. Au fost interpelați de către polițiști, dar pe parcursul discuțiilor cele trei persoane au început sa vocifereze, devenind agresive verbal și fizic. Nu s-au conformat recomandărilor echipajului de poliție, fapt pentru care a fost necesară imobilizarea și conducerea la subunitatea de poliție.

Cele 3 persoane au fost sancționate contraventional conform Legii nr. 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru consum de băuturi alcoolice în spațiul public, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și în conformitate cu prevederile Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,în cuantum de 4.600 de lei.”