Telekom: SURPRIZA Grozava la care NU se Asteptau Romanii

Telekom are o surpriza grozava la care nu se asteptasera clientii din toata Romania, iata ce ofera, si cum poti profita chiar acum de tot in tara.

Telekom james

Telekom a anuntat in mod oficial o surpriza la care nu se asteptau foarte multi dintre romanii din toata tara, cu atat mai putin clientii care folosesc deja unele dintre serviciile grupului de telecomunicatii activ acum in Romania. Mai exact, cei de la Telekom le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a accesa gratuit HBO si HBO Go daca activeaza un nou abonament de televiziune, acelasi lucru fiind disponibil si pentru restul romanilor care vor un asemenea abonament.

Telekom mai ofera si 6 luni de gratuitate pentru abonamentele de televiziune cand sunt incheiate pentru o perioada de 24 de luni, insa separat de asta exista si bonusul de inscriere pentru castigarea unui smartwatch tematic James Bond. Cei de la HBO au inclus toate filmele din seria James Bond in platforma pentru Craciun, iar impreuna cu Telekom organizeaza acest concurs prin care ofera 20 de smartwatch-uri care sunt prezentate ca accesorii oficiale ale seriei.

Telekom: SURPRIZA Grozava la care NU se Asteptasera Romanii

Telekom james bond

Telekom si HBO le ofera clientilor posibilitatea de a castiga unul dintre cele 20 de smartwatch-uri Swatch Q Watch, aceste afiind special create pentru a celebra seria James Bond, care acum ar fi trebuit sa fie deja in cinematografe. Chiar daca cel mai nou film din seria James Bond are lansarea amanata pentru 2021, HBO promoveaza seria, iar cu Telekom ofera acest model special de smartwatch pe care clientii serviciilor de televiziune il pot castiga de acum in Romania.

Telekom are acest concurs special disponibil doar pentru cei care incheie si abonamente de televiziune in Romania, astfel ca restul romanilor raman fara optiunea de a se bucura de asa ceva in momentul de fata in tara noastra. Desigur ca puteti oricand sa incheiati un nou abonament de televiziune pentru a fi inscrisi in concursul celor de la Telekom, iar premiul este unul interesant, separat de celelalte beneficii care va sunt oferite de la inceput.

Telekom mai are si alte concursuri in plina desfasurare in acest moment, dar acesta este unul dintre cele mai interesante pe care le ofera, si n-ar strica sa profitati de el cat inca mai aveti ocazia de a o face.