iOS 14: PROBLEMA Extrem de SERIOASA pentru Telefoanele iPhone

iOS 14 problema notificari iPhone

iOS 14 a fost lansat de aproape 3 luni de catre compania Apple, insa americanii continua sa rezolve problemele aduse de catre aceasta actualizare, iar una foarte serioasa inca le da batai de cap foarte multor utilizatori de telefoane iPhone.

Se pare ca telefoanele iPhone care ruleaza iOS 14 au o problema din cauza careia nu sunt trimise notificari de la aplicatia Messages, Mesaje, pentru utilizatori, si asta a inceput sa frustreze destul de multa lume in moentul de fata.

iOS 14 are aceasta problema cu manifestare aleatorie, adica unele notificari ajung la utilizatori, in timp ce altele nu sunt afisate, fara ca vreo solutie clara pentru rezolvarea situatiei sa existe, nici macar vreo promisiune de la Apple ca totul va reveni la normal.

Problemele acestea din  iOS 14 au aparut pentru prima oara chiar dupa ce noua versiune a fost lansata, astfel ca nu vorbim despre ceva aparut cu putin timp in urma, iar desi se implinesc in curand 3 luni din acel moment, situatia e departe de rezolvare.

Apple inca nu spune absolut nimic in legatura cu aceasta situatie care afecteaza foarte multi utilizatori care au instalat iOS 14 in propriile telefoane iPhone, astfel ca ramane doar sa vedem de cat timp va mai fi nevoie pentru ca situatia sa revina la normal.