Orange: Ce Primesc GRATUIT de Craciun MILIOANE de Clienti

Orange are o surpriza uriasa pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce le ofera gratuit de Craciun tuturor, si cum poti profita acum.

Orange sansa

Orange a pregatit un Craciun plin de surprize pentru toti clientii sai din Romania, operatorul de telecomunicatii luand decizia de a le oferi oamenilor o varietate de surprize de care se vor putea bucura chiar de acum. Mai exact, pe final de luna noiembrie cei de la Orange au anuntat lansarea unui concurs foarte interesant care are menirea de a le oferi 10 milioane de cadouri surpriza celor peste 10 milioane de clienti, cu detalii in aceasta pagina.

Orange a decis sa le ofere clientilor sai din toata tara un Craciun de poveste, asa ca folosindu-se de ajutorul celor doua binecunoscute mascote, Millidge si Doig, a decis sa ii surprinda pe toti clientii, indiferent ce servicii au. Asta inseamna ca Orange a decis sa le ofere clientilor romani optiuni prepay, bonusuri, optiuni Orange TV Go, cartele SIM, si nu numai, totul gratuit pentru Craciun, si doar daca ei intra in jocul pe care l-a gandit operatorul de telecomunicatii.

Orange: Ce Primesc GRATUIT de Craciun MILIOANE de Clienti

Orange are cateva zeci de cadouri disponibile pentru milioanele de clienti din toata Romania, ele fiind impartite pe diverse perioade din lunile noiembrie, decembrie, si ianuarie, cand se va termina jocul creat de catre operator. Pana azi au fost oferite 2.346 milioane de cadouri pentru clientii Orange, in timp ce de de maine vor fi disponibile inca 5.705 milioane de cadouri, iar din 6 ianuarie vor fi disponibile inca 1.949 milioane de cadouri pentru toata lumea.

Orange va oferi pana in ianuarie 500.000 de bonusuri de internet nelimitat, 1 milion de bonusuri de 100 GB, 2 milioane de bonusuri de 60 GB, si cate 500.000 de minute nationale nelimitate, sau 1000 de minute nationale. Tot cate 500.000 vor fi oferite si bonusuri de 50/100 de minute nationale si internationale, separat fiind oferite 5000 de optiuni World HD Go, 100.000 de bonusuri de 1 GB, 90.000 de bonusuri de 3 GB, 5000 optiuni de 1 euro, si 5000 de cartele prepay de la Orange.

Orange a organizat un concurs foarte complex pentru toti clientii sai din toata Romania, insa e bine sa stiti ca aceste bonusuri se acorda doar o singura data pe luna, si puteti primi doar unul singur.