Raed Arafat: Romania va reveni la normalitate dupa inceperea vaccinarii

Raed Arafat Romania normalitate vaccinare

Raed Arafat a facut astazi un anunt extrem de important cu privire la revenirea la normalitate pentru cetatenii din Romania, ceva ce foarte multa lume asteapta cu nerabdare, dar ceva ce din pacate nu va veni chiar atat de curand pentru romanii din toata tara.

Raed Arafat spune ca abia dupa ce va incepe vaccinarea in masa, si un numar foarte mare de romani, cateva milioane bune, vor fi vaccinati, putem spera ca numarul de cazuri sa scada suficient de mult pentru a putea reveni la normalitate in toata tara.

“Ne pare rău. Trebuie lumea să înțeleagă că nimeni nu are nimic împotrivă ca lumea să se distreze și să se simtă bine, dar până va veni vaccinul, și după cum vedeți, la începutul anului va începe acest lucru, vom începe vaccinarea în primul trimestru, până atunci mai avem un hop de trecut.

După ce începe vaccinarea poate că lucrurile încep să se îmbunătățească și, bineînțeles, la anul să revenim cât mai aproape de normalitate. Asta este speranța noastră. Dar în acest an trebuie să avem grijă mai departe.”