BCR Romania: OBLIGATIA IMPORTANTA Impusa catre TOTI Clientii

BCR Romania a impus o obligatie extrem de importanta pentru toti clientii din tara, una care se aplica acum, si despre care trebuie sa stii in acest moment.

BCR Romania necesitate

BCR Romania mentine o foarte importanta obligatie pentru toti clientii sai din toata tara, una care a fost impusa de catre banca fara ca vreunul dintre ei sa aiba vreo vaga idee ca asa ceva s-ar putea intampla vreodata. Vorbesc despre faptul ca BCR Romania a impus de ceva vreme obligatia pentru clienti de a isi face o programare in momentul in care vor sa mearga intr-una dintre sucursalele sale, obligatie care inca a ramas in vigoare, mai mai bine de o luna distanta.

BCR Romania a impus aceasta obligatie dupa ce numarul de cazuri noi de Coronavirus a crescut exponential in tara noastra, si era nevoie de masuri suplimentare de protectie atat pentru clienti, cat si pentru angajati. BCR Romania a decis sa ii oblige pe toti clientii sa-si faca programare pentru a merge intr-una dintre sucursalele sale, si ast apentru a reduce aglomeratia generata de drumurile multora, care nu aveau neaparata nevoie sa ajunga intr-o locatie fizica.

BCR Romania: OBLIGATIA IMPORTANTA Impusa catre TOTI Clientii

BCR Romania este singura banca din tara noastra care impune o asemenea masura pentru clientii sai, dar asta n-ar trebui sa fie o surpriza chiar atat de mare, pentru ca masura in sine este una foarte buna, pana la urma. Cu masuri de acest gen s-ar reduce extrem de mult aglomeratiile din sucursalele bancilor, sau a altor instutii, sau companii, care in aceasta perioada sunt supraaglomerate din cauza oamenilor care au nevoie sa rezolve diverse probleme.

BCR Romania nu a mai spus sbsolut nimic in legatura cu o posibila eliminare a acestei obligatii in viitorul apropiat, insa probabil ca multe depind si de felul in care evolueaza pandemia de Coronavirus in Romania in urmatoarele saptamani. Este de asteptat ca situatia sa ramana in continuare foarte serioasa in tara noastra, si ca o scadere a numarului zilnic de cazuri sa nu aiba loc prea curand, astfel ca programarile sa ramana obligatorii si in 2021.

BCR Romania va renunta mai mult ca sigur la obligatiile privind efectuarea de programari pentru vizitarea sucursalelor sale in momentul in care situatia pandemica se va imbunatati, indiferent cand anume se va intampla asta.