Vodafone: AVERTISMENTUL foarte SERIOS pentru TOTI Romanii

Vodafone are un avertisment foarte serios pentru toti romanii din toata tara, iata ce este imperios necesar sa stii despre anuntul facut astazi.

Vodafone furnizare

Vodafone are un avertisment foarte serios pentru romanii din toata tara, nu doar pentru clientii sai, ci si pentru ceilalti romani care in aceasta perioada sunt activi in diverse medii de socializare online, si pot fi victime. Vodafone vorbeste din nou despre fraudele care sunt realizate online prin intermediul unor campanii inselatoare, iar cei care cad victima pot fi lasati fara bani, totul fara sa stie in realitate ceea ce se intampla, si de unde vine problema.

Vodafone spune ca nu doar imaginea sa este folosita de catre persoanele de rea credinta pentru a ii pacali oe romanii din toata tara, astfel ca vigilenta ar trebui sa fie crescuta in cazul oricaror campanii inselatoare de acest gen. Vodafone spune ca de obicei oamenilor li se cere furnizarea de informatii personale de catre cei care creeaza aceste campanii frauduloase, fie ca e vorba despre datele de identificare, sau date de logare in diverse conturi.

Vodafone: AVERTISMENTUL foarte SERIOS pentru TOTI Romanii

Vodafone spune deasemenea ca nu conditioneaza in vreun fel participarea la concursurile pe care le organizeaza pentru romanii din toata tara, in special daca e vorba de completarea de sondaje, sau oferirea dea date personale. Vodafone spune deasemenea ca nu cere vreodata sume de bani pentru inscrierea in concursuri, sau diverse campanii promotionale, astfel ca de fiecare data cand unui roman i se cere asta in numele companiei, totul e fals.

Vodafone incearca sa ii ajute pe toti clientii sai din toata Romania sa ramana in siguranta in aceasta perioada in care se parea ca romanii sunt vizati de campanii de tip phishing menite sa le fure banii. Mai toti operatorii de telecomunicatii au facut avertizari de acest gen pentru clientii din toata tara, si e de asteptat ca altele sa mai vina in viitor de la Vodafone sau de la alte companii, pentru ca problemele cu fraudele raman in continuare foarte mari.

Vodafone desfaoara deasemenea in aceasta perioada cateva concursuri pentru clientii sai din toata Romania, asa ca ar trebui sa fiti atenti la cele reale pentru a avea sansa de a castiga si premiile reale pe care le ofera.