Fortnite: Versiunea 15.10 LANSATA Azi, care vor fi NOUTATILE

Fortnite morti

Fortnite va avea lansata versiunea 15.10 de la ora 11:00, ora Romaniei, atunci urmand a fi inchise temporar serverele platformei companiei americane pentru a facilita implementarea fisierelor cu noutatile care vor fi disponibile pentru jucatorii din intreaga lume.

Fortnite va aduce cu aceasta noua versiune si o serie de schimbari extrem de interesante, principalele avand in centru evenimentu Winterfest, unul care este asteptat de catre extrem de multi jucatori in aceasta perioada a anului, el urmana dura aproximativ o luna de zile.

Fortnite a avut anuntata in mod oficial acesta schimbare extrem de importanta de catre compania Epic Games, care a dezvaluit si faptul ca doua skin-uri speciale The Walking Dead vor fi disponibile pentru noi toti, ele fiind oferite in cadrul jocului din data de 16 decembrie.

Fortnite are mai jos prezentate cele doua skin-uri speciale care vor fi oferite de catre Epic Games pentru jucatori incepand de maine, actualizarea fiind lansata acum, dar skin-urile vor fi oferite direct in cadrul magazinului abia peste cateva ore bune.

Fortnite va avea toate noutatile lansate in mod simultan pentru toata lumea, astfel ca din punctul in care totul va fi anuntat in mod oficial, jucatorii din intreaga lume se vor putea bucura de aceasta schimbare majora pregatita de catre Epic Games.