Kaufland: URIAS Anunt, e GRATUIT Exclusiv Azi pentru Clienti

Kaufland are un nou si foarte important anunt pentru clientii din toata Romania, iata ce ofera gratuit exclusiv astazi, si de ce trebuie sa profiti.

Kaufland limitat

Kaufland are o noua veste grozava pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis iar sa ofere in mod gratuit ceva de care foarte multa lume va avea nevoie, ceva foarte interesant pentru extrem de multi clienti. Kaufland a dezvaluit astazi o noua “pagina” din concursul sau prin care le ofera romanilor posibilitatea de a castiga vouchere de cumparaturi daca ghicesc cuvantul magic al zilei, iar astazi ofera un card cadou in valoare de 1000 LEI.

Kaufland vorbeste astazi despre retetele pentru cozonac, si cele e cu mancare pentru Craciun, iar cuvantul magic pe care romanii trebuie sa il ghiceasca are numai 5 litere, incepe cu litera G, si se termina cu T. Kaufland spune ca ofera si indicii prin intermediul contului sau de pe Instagram, desi ele cam lipsesc de acolo, astfel ca va trebui sa va folositi imaginatia pentru a ghici cuvantul zilei, si a intra in joc pentru a avea sansa de a castiga premiile.

Kaufland: URIAS Anunt, e GRATUIT Exclusiv Azi pentru Clienti

Kaufland le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga un voucher in valoare de 1000 de LEI pentru produsele Spice & Soul in cadrul promotiei de astazi, deci veti putea cumpara multe produse interesante. Vorbim despre un voucher de valoare mare pe care cei de la Kaufland il ofera in momentul de fata pentru clientii din toata Romania, si n-ar strica daca veti profita de situatie si veti incerca sa il castigati chiar acum.

Kaufland desfasoara aceasta promotie exclusiv in cursul acestei zile, deci aveti pana la ora 24:00 pentru a profita de ea inainte sa dispara in totalitate, si sa pierdeti sansa de a va mai bucura de oferta. In acesta idee, de indata ce credeti ca eti ghicit cuvantul magic in baza caruia va puteti inscrie in concurs, ar fi bine sa il trimiteti la cei de la Kaufland pentru a va inregistra inscrierea, si a avea sansa de a participa la promotia oferita acum.

Kaufland va avea si maine o alta oferta promotionala similara, si ar fi bine sa fiti atenti la cuvantul magic pe care va trebui sa il ghiciti in cursul zilei urmatoare pentru a putea castiga si alte premii grozave.