Huawei: Anuntul de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Telefoane

Huawei are un anunt de ultima ora pentru milioane de telefoane din intreaga lume, iata cum a fost toata lumea surprinsa de decizia dezvaluita public.

Huawei salt

Huawei a facut cu doar cateva minute in urma un anunt de ultima ora care vizeaza milioane de telefoane din intreaga lume, si asta e ceva ce foarte multa lume astepta cu nerabdare sa vada de la compania chinezeasca. Cei de la Huawei au anuntat in mod oficial lansarea Harmony OS 2.0 pentru telefoane, compania urmand a oferi prima versiune beta in cursul zilei de maine, in cadrul unui eveniment spceial gazduit pentru dezvoltatori.

Huawei spune ca versiunea beta a Harmony OS va fi oferita dezvoltatorilor de aplicatii pentru telefoane, si versiunea 2.0 ar urma sa fie prima pentru aceste dispozitive, versiunile anterioare fiind oferite pe televizoare, si nu doar atat. Huawei a promis ca va oferi Harmony OS pentru telefoane in momentul in care va fi suficient de bine pregatit pentru a fi pus in distributie, si iata ca acest lucru s-a intamplat intr-un final pentru oameni.

Huawei: Anuntul de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Telefoane

Huawei a gandit Harmony OS ca o alternativa eventuala pentru Android, insa din moment ce Donald Trump pleaca de la Casa Alba, iar Joe Biden nu e la fel de suparat pe companie, e posibil sa se schimbe lucrurile. Totusi, cei de la Huawei vor sa aiba o alternativa pentru Android disponibila in cazul in care vor mai trece prin probleme similare cu cele generate de catre Donald Trump, asa ca incep procesul de testare pentru versiunea beta dedicata telefoanelor.

Huawei ar trebui sa ofere aceasta versiune pentru o gama variata de telfeoane mobile chiar de maine, insa desigur ca ea nu e recomandata pentru folosire pentru chiar toata lumea, pentru ca sigur va avea diverse probleme. Chiar si asa, foarte multi oameni vor fi dornici sa testeze Harmony OS, chiar si in versiunea actuala, si foarte multi vor spune cat de bun este sistemul de operare ca posibil inlocuitor pentru Android, de acum.

Huawei va lansa Harmony OS in mod oficial undeva in cursul anului viitor, doar ca deocamdata nu se stie foarte clar cand anume ar trebui sa se intample acest lucru pentru noi toti.