CEC Bank: Mesaj de ULTIMA ORA, Doar Astazi mai este GRATUIT

CEC Bank are un mesaj de ultima ora pentru toti clientii din toata Romania, iata ce ofera doar astazi pentru toata lumea, si cum profiti chiar acum.

CEC Bank ultimatum

CEC Bank are o veste grozava pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca ne aflam acum in ultima zi in care mai ofera in mod gratuit o surpriza extrem de interesanta pentru toata lumea. Cei de la CEC Bank au decis sa ofere posibilitatea de a face plati mobile cu Google Pay de pe telefoanele Android cu ceva timp in urma, si asta le-a permis clientilor sa utilizeze serviciul nu doar in Google Play, ci si cam oriunde pe internet.

CEC Bank a decis ca impreuna cu lansarea Google Pay sa le ofere clientilor si posibilitatea de a se inscrie intr-un concurs al carui menire este de a le aduce bani in conturi, chiar de la inscriere, fara a mai face neaparat si altceva. CEC Bank a oferit cate 30 de LEI in conturile primilor 1000 de clientil care au activat primii Google Pay in telefoane, insa asta ii inscrie automat si la concursul pentru a castiga 35 de vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de LEI fiecare, ceea ce a venit ca o veste foarte buna.

CEC Bank: Mesaj de ULTIMA ORA, Doar Astazi mai este GRATUIT

CEC Bank le cere clientilor sa faca plati mobile folosind Google Pay, aceasta fiind conditia esentiala pentru a se inscrie in concurs, insa au mai ramas doar cateva ore in care puteti face acest lucru. Fiecare plata mobila facuta de catre clientii CEC Bank la un comerciant aduce o noua sansa de castig pentru clientii din toata Romania, astfel ca puteti sa-l folositi la orice plati.

CEC Bank are foarte multi clienti in Romania, dar daca inca mai promoveaza partea din concurs prin care ofera bani automat celor care activeaza Google Pay, e posibil ca mai putin de 1000 de oameni sa fi facut asta pana acum. In aceste conditii, daca va inscrieti acum pentru a folosi Google Pay, ar trebui sa primiti automat 30 de LEI pe card pentru a face cumparaturi, iar prima dintre ele cu serviciul Google va inscrie automat si in concursul pentru vouchere.

CEC Bank va incheia acest concurs la ora 00:00 a acestei zile, asa ca mai ai putin timp la dispozitie pentru a profita de el, si ar fi bine sa o faci cat pot de repede, inainte sa expire in totalitate.